Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Stone: “Attól szép valaki, ha nem fél önmaga lenni”

Emma Stone: “Attól szép valaki, ha nem fél önmaga lenni”

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

Emma Stone tavaly többek közt A segítség című filmben alakított nagyot, ami hozzájárult ahhoz, hogy a filmet Golden Globe-ra jelöljék,legjobb dráma kategóriában. A fiatal színésznőt a jövő nagy reménységének tartják Hollywoodban, így egyre több filmben láthatjuk idén is, mint például a legújabb Pókember mozi és a Movie 43. Tehetségén túl azonban a szépsége mellett sem […]

Emma Stone tavaly többek közt A segítség című filmben alakított nagyot, ami hozzájárult ahhoz, hogy a filmet Golden Globe-ra jelöljék,legjobb dráma kategóriában. A fiatal színésznőt a jövő nagy reménységének tartják Hollywoodban, így egyre több filmben láthatjuk idén is, mint például a legújabb Pókember mozi és a Movie 43.

Tehetségén túl azonban a szépsége mellett sem mehetünk el szó nélkül. Bár váltig állítja, hogy nem akar engedni a nyomásnak, miszerint csak akkor lehet igazi sztár, ha nádszál vékony, mégis úgy tűnik, hogy talán kezdi beadni a derekát.

Tény, hogy kimondottan karcsú, de ugyanakkor formás alakja van. Talán ez annak is köszönhető, hogy teljes mértékig elutasítja a divatos diétákat, mert szerinte azok túlságosan szigorúak és nem is egészen egészségesek. „Mitől jó az, ha csak egy kis csirkét ehetsz néhány szem babbal, és mellette napi két órákat edzel? Nem fogok éhezni, vagy megszállottan edzeni, még a munkám kedvéért sem.” Igyekszik a kiegyensúlyozott táplálkozásra odafigyelni, de a sovány húsok és zöldségek mellett szénhidrátot is bevisz a szervezetébe.

emma2.jpg ()Emma imádja a sziklamászást, szerinte ehhez állóképességre van a legnagyobb szükség, emellett nagyon gyors és látványos módja az izomzat kidolgozásának. Emellett szívesen jár Pilates órákra, és időnként kisebb súlyzókkal is dolgozik a konditeremben. A séta, és a kocogás szintén az egészséges életforma része. Ugyanakkor a fiatal színésznő semmit sem visz túlzásba, igyekszik csak annyira odafigyelni, hogy az még jót tegyen a testének-lelkének egyaránt.

A szépségápolás rendkívül fontos számára, azonban kimondottan odafigyel arra, hogy minél természetesebb anyagokkal tegye. Arcát például naponta többször szőlőmagolajjal keni, ami a benne lévő rengeteg vitaminnal táplálja és fiatalon tartja bőrét.

A színésznő szerint a szépség kulcsa nem más, mint a magabiztosság. „Ismerek olyanokat, akik egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett szép emberek, mert például nem tökéletes az arcuk, a bőrük, vagy a testük. De ez mind nem számít, mert lerí róluk az önbizalom, a humor és hogy tökéletesen rendben vannak saját magukkal. Nem tudok annál nagyobb szépségtrükköt mondani, mint hogy ne féljünk önmagunk lenni.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X