Főoldal > AKTUÁLIS > Gemma Arterton nem akar modell alakot

Gemma Arterton nem akar modell alakot

alkatdiétamozgássoványsztár
0

Írta: and

A Perzsia hercege, és a Titánok harca után már egyértelműen sztárnak kiáltották ki a 26 éves angol színésznőt. Gemmára a természetesség, az üde bőr, a fényes hajkorona, és a homokóra alkat a legjellemzőbb. Szépségével nagyon is tisztában van: azon kevesek közé tartozik, aki képes volt smink nélkül megjelenni a vörös szőnyegen egy filmbemutatón. Csillogó, üde […]

A Perzsia hercege, és a Titánok harca után már egyértelműen sztárnak kiáltották ki a 26 éves angol színésznőt. Gemmára a természetesség, az üde bőr, a fényes hajkorona, és a homokóra alkat a legjellemzőbb. Szépségével nagyon is tisztában van: azon kevesek közé tartozik, aki képes volt smink nélkül megjelenni a vörös szőnyegen egy filmbemutatón.

Csillogó, üde tekintetét nem csak a genetikának köszönheti: minden reggel ujjaival kellemesen átmasszírozza a szemeit a belső saroktól kifele a szemzugig, sőt a szemöldökcsontig. Ha pedig fáradt a szeme és karikás, akkor egy leheletnyi korrektort is felvisz.

Gemma szerencsére nem az a csont és bőr típusú hollywoodi sztár. Nagyon is nőies, arányos, egészséges, és igencsak csinos alkata van, amin azonban látszik, hogy jól ki van dolgozva. Ugyanakkor a Perzsia hercege című filmhez kénytelen volt megválni néhány kilótól. Akkor csupán annyit tett, hogy nem ivott alkoholt, és máris két számmal csökkent a mérete.

gemma5.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Csakis a film kedvéért tette, máskülönben nagyon elítéli azt, hogy a fiatal színésznőket Hollywood-ban azzal nyomasztják, hogy fogyjanak. Ő egyáltalán nem hajlandó éheztetni magát. Ha mégis egy szerep miatt fogyni kényszerül, akkor az alkohol-megvonás mellett a szénhidrátokat és a cukrot csökkenti, vagy egy rövid időre teljesen száműzi az étrendjéből, és inkább zöldségeket, valamint magas rosttartalmú ételeket fogyaszt. Ezek azonban csupán időszakos kúrák, máskor csakis olyasmit eszik, ami jólesik.

Mivel nincs igazán ideje edzésekre járni, ezért az ún. Power Plate gépen tölt 15 percet, ami teljesen átmozgatja, és háromszor hatékonyabb, mint a hagyományos edzés. Ez egy vibrációs tréning, ami alatt különböző feladatokat kell végezni, például kitöréseket, guggolásokat, felüléseket, vagy éppen step gyakorlatokat. Ettől nem csak tónusosabb, és vékonyabb lesz, de még a cellulit ellen is hatásos.

Ugyanakkor azt is elárulta a színésznő, hogy a legújabb filmjében a Byzantiumban egy olyan vámpírt alakít, aki igen törékeny alkatnak tűnik, ugyanakkor harcias. Ezért heti 6 napon járt edzőterembe, és nagyon komoly erősítő, feszesítő gyakorlatokat végzett. Ugyanezt tette egyébként a Perzsia hercege című film előtt is. Azt mondja, hogy egy olyan testért, amit a filmekben látunk, igenis meg kell dolgozni.

Gemma tisztában van testi hibáival, de ettől még jól érzi magát a bőrében. 12 kézujjal és összegyűrődött fülekkel jött világra, ezeket megoperáltak, és ma már azt vallja, hogy a hegektől különleges. Mikor egy komoly divattervező azt találta mondani, hogy ő túl kövér a ruháihoz, akkor az a végtelenségig felháborította. „Tudom, hogy nem vagyok egy modell alkat, de ettől még imádok öltözködni, és senki kedvéért sem fogok lefogyni. Különben is: nekünk kellene példát mutatnunk a közönségnek, hogy jól érezzék magukat a bőrükben átlagos testalkattal is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X