Főoldal > AKTUÁLIS > Dreama Walker 10 fitnesztitka

Dreama Walker 10 fitnesztitka

balettfitneszfutásgyümölcslétitok
0

Írta: and

A Gossip girl és a The Good Wife emlékezetes mellékszereplője, Dreama Walker nemrég új sitcomban debütált a tengerentúlon. Don’t Trust the B— in Apartment 23-ben (“Ne bízz a 23-as lakásban lakó p—ban!”) is bemutatkozhat, és megcsillogtathatja a tehetségét. A nyílt tekintetű, pezsgő szépségű színésznő jól tudja, hogy a sikerhez a jó külső is hozzátartozik, ezért […]

A Gossip girl és a The Good Wife emlékezetes mellékszereplője, Dreama Walker nemrég új sitcomban debütált a tengerentúlon. Don’t Trust the B— in Apartment 23-ben (“Ne bízz a 23-as lakásban lakó p—ban!”) is bemutatkozhat, és megcsillogtathatja a tehetségét.

A nyílt tekintetű, pezsgő szépségű színésznő jól tudja, hogy a sikerhez a jó külső is hozzátartozik, ezért soha nem hanyagolja el magát: nála alap a sport és az egészséges életmód.

„Muszáj egészségesen étkezni, de az nem jó, ha valaki ennek a megszállottjává válik. Mindannyian jobban érezzük magunkat, ha helyesen táplálkozunk, de néha kell egy kis kilengés, ez teljesen rendben van” – vallja Dreama.

A színésznő szerint amennyire vidámak vagyunk, annyira fittek is! Hogy te is úgy érezhess, mint ő, megosztjuk veled a fiatal sztár kedvenc edzésmódszereit, ételeit, s azt is, miért nem veti alá magát a hollywoodi nyomásnak, és próbál ki eszetlennél eszetlenebb diétákat?

1. Imádja a napi „tánc óráját”, úgy kell elképzelni, mint az angoloknál az ötórai tea idejét. „Ilyenkor behúzom a függönyt, hogy senki se lásson, beteszem a kedvenc dalomat, és úgy teszek, mintha videoklipet forgatnék hozzá!”- árulta el Dreama. „Azt képzelem, hogy sokkal dögösebb vagyok, mint valójában és úgy is mozgok! Ez felér egy kiadós kardió edzéssel.”

dreama2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. A színésznő megszállottja a Liquid Juice Barnak Los Angelesben. „A kedvencem a hatalmas gyümölcstál, ami tele van acai bogyóval (kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint az áfonya), eperrel, mandulavajjal, mandulatejjel, müzlivel és banánnal. Isteni finom! Heti 4-5 alkalommal is fogyasztok belőle!”

3. Nem igazán kedveli a futást. „Nevetségesen futok, ami nagyon kínos, szörnyű!” – mondta Dreama. „Ráadásul unatkozom is közben, ami csak ingerültté tesz.”

4. Mindent hihetetlenül aktívan csinál. „Megpróbálok minden nap mozogni. Ha mást nem, teszek egy hosszú sétát, túrázni megyek, vagy ott az a bizonyos „tánc óra”, amit már említettem” – nevetett a sztár.

5. Dreama él-hal a balettért! „Korábban minden nap jártam balettórára. Most, hogy már nem csinálom, egyre jobban foglalkoztat a visszatérés gondolata. Csodálatos testtartást ad, és azok az izmok…!”

6. Tudja kezelni a sztársággal járó nyomást. „Egy vagyok azon hollywoodi lányok közül, akik nem fonnyasztják el magukat. Fontos az egészségem, de nem motivál az, hogy nádszálvékony legyek. Szeretek odafigyelni magamra, de nem vagyok megszállott. Ha valamit szeretek, abból igyekszem a legegészségesebb változatát fogyasztani” – avatott be a titkába a színésznő.

7. Imádja a préselt gyümölcsleveket. „A kelkáposzta, a spenót és a citromital annyira finom! Ha megiszom egy adagot, az helyettesít egy komplett étkezést és megkapok belőle minden vitamint és ásványi anyagot, amire szükségem van.”

8. „Régebben undorítónak találtam a majonézt és a sült krumplit, de sajnos  ez manapság már nincs így. És hihetetlenül édesszájú is vagyok, de igyekszem visszafogni magam” – mesélte a sztár.

9. Cigánykerekezés közben eltörte a karját. „10 éves voltam, és minden kihívásban benne voltam. Manapság azért már óvatosabb vagyok.”

10. Fitnesz példaképe Scarlett Johansson. „Imádom őt, mert olyan egészségesen néz ki! Bárcsak több ilyen nő lenne Hollywoodban! Halle Barry is csodálatos a lélegzetállító vonalaival. Ez nem fair!” – duzzogott viccesen Dreama.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X