Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Mendes: „Az önbizalom szexi!”

Eva Mendes: „Az önbizalom szexi!”

diétajógaszexi
0

Írta: and

Eva Mendes egy népszerű sportmárka EasyTone kampánya során beszélt az angol Zest magazinnak az önmagunkba vetett hitről, az önbizalomról és arról, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben. Inkább szexi, mint gyönyörű „Jobban szeretem a szexi kifejezést, mint a gyönyörűt, mert mindenki lehet szexi. Hogy mitől lesz valaki igazán az? Ez egy érzés, mikor meglátsz valakit […]

Eva Mendes egy népszerű sportmárka EasyTone kampánya során beszélt az angol Zest magazinnak az önmagunkba vetett hitről, az önbizalomról és arról, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Inkább szexi, mint gyönyörű

„Jobban szeretem a szexi kifejezést, mint a gyönyörűt, mert mindenki lehet szexi. Hogy mitől lesz valaki igazán az? Ez egy érzés, mikor meglátsz valakit belépni egy terembe és eláll a lélegzeted, vagy csupán lenyűgözően beszél hozzád. Lehet valaki vicces, okos vagy nagyon kedves, de ha ezt tudja is magáról és rendben van az önértékelése, az nagyon szexi!” – mondta Eva Mendes.

Kell egy objektív szemlélő

„Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy legyen az életünkben egy olyan személy, aki objektíven néz minket, akivel megvitathatjuk a dolgainkat, mielőtt azok problémává válhatnának. A családomban én vagyok az egyetlen, aki járt már terapeutánál, bár nekem van a legkevésbé szükségem rá, nem hagyom, hogy gonddá fajuljanak az ügyeim” – árulta el a sztár.

Beletörődni a megváltoztathatatlanba

„Tizenévesen mindennel elégedetlen voltam, állandóan panaszkodtam. De a nővérem és a csodálatos anyukám segített megváltoztatni a hozzáállásomat. Megtanítottak, hogy fogadjam el a megváltoztathatatlan dolgokat, de legyek bátor, és változtassak minden máson, amin lehetséges. Hirtelen rájöttem, hogy mennyi minden felett van hatalmam” – mesélte izgatottan Eva.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Legyél önmagad barátja!

„Megalkottam azt a szabályt, hogy ha tükörbe nézek, semmi olyat nem mondok magamnak, amit soha nem mondanék a barátaimnak. Nagyon fontos a bókok elfogadása is, akkor is, ha nem értek egyet velük. Sosem értettem, hogy sok nő miért utasítja el a kedves bókokat?” Valljuk be, a filmcsillagnak igaza van, hagyjuk, hogy szépnek, sőt szexinek lássanak minket!

Megbánás nélkül

„Kiiktattam két szót a szótáramból: nincs megbánás és nincs muszáj. Nem szeretem őket. Nem értek egyet velük, ezért nem engedem meg magamnak, hogy használjam őket. Ha visszanézek az életemre, tényleg nem bántam meg semmit. A hibának tekinthető korábbi döntéseimből tanultam a legtöbbet” – vallotta be Eva Mendes.

evamendescimlap.jpg ()Eva tippje:

A csodálatos Eva Mendes rajong a jógáért. Hetente két alkalommal jár oktatójához, aki személyre szabottan foglalkozik vele. Átmozgatja a testét és ellazítja, ha a sok futástól túl merevek az izmai.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni

Lesd el Eva Mendes szuperszexi sminkjét, amit a Marie Claire márciusi címlapján viselt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X