Főoldal > AKTUÁLIS > Kimberley Walsh imádja méretes popsiját

Kimberley Walsh imádja méretes popsiját

fenékhátsópopsi
0

Írta: and

Kimberley Walsh, a Girls Aloud lánycsapat egyik énekesnője, egy híres sportmárka nagyköveteként nyilatkozott testéről a Zest magazinnak. Az együttesben a többi lány (Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle és Sarah Harding) vékonyabb nála, ennek ellenére úgy gondolja, hogy az ő testalkata is a normális kategóriában tartozik. A popsztár elárulta, hogy tinikorában sokszor kacsafenekűnek nevezték. „Mikor […]

Kimberley Walsh, a Girls Aloud lánycsapat egyik énekesnője, egy híres sportmárka nagyköveteként nyilatkozott testéről a Zest magazinnak. Az együttesben a többi lány (Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle és Sarah Harding) vékonyabb nála, ennek ellenére úgy gondolja, hogy az ő testalkata is a normális kategóriában tartozik.

A popsztár elárulta, hogy tinikorában sokszor kacsafenekűnek nevezték. „Mikor Bradfordban táncórákra jártam, a tanárom mindig rám kiabált, hogy húzzam be a fenekem. Próbáltam, de nem ment. Kétéves korom óta kilógok a sorból. Mindig nekem volt a legnagyobb hátsóm, pedig 50 lány járt az osztályomba a tánciskolában” – mondta Kimberley.

Szerencsére az énekesnő soha nem vette a szívére a testét kritizálók megjegyzéseit, ehelyett Beyoncétól nyert inspirációt. „Ugyanannyi idősek vagyunk, és ő fantasztikusan néz ki! Elkezdtem úgy öltözködni, mint ő, és hirtelen észrevettem, hogy nekem is van alakom” – nevetett a 30 éves sztár.

„Azt gondoltam: Ó, igen! Beyoncé testhez simuló ruhát visel, és ezzel felhívja a figyelmet a vékony derekára. Így hát vettem egy új ruhát egy hatalmas övvel és olyan lettem, mint ő. Nagyszerű alteregó számomra” – vallotta be Kimberley.

A népszerű sportmárka TrainLite edzőruházatainak nagyköveteként az énekesnő elárulta, hogy néha együtt edzenek a Girls Aloud tagjaival. „Ez nagyon mulatságos, főként azért, mert Nadine egyáltalán nem tud futni. A lábai nagyon vékonyak és mindig azt mondja, hogy fáj neki futtatni őket.”

Bár azt gondolhatnánk, hogy sportnagykövetként és világsztárként Kimberley Walsh el van ájulva az alakjától – ez nem igaz. Szerinte minden az önbizalmon múlik, az ő testében nincs semmi különös. Sőt, utálja a „normális” szót is. Ő egyszerűen ilyen és kész.

Kimberley most gőzerővel dolgozik a Girls Alouddal, hiszen 2013 elején indul visszatérő turnéjuk, ahol a régi nagy slágerek mellett új szerzemények is felcsendülnek majd. A csajbanda egy tehetségkutató tévéműsor során állt össze 2002-ben, a lányok a slágerlisták rendszeres szereplői voltak. 2009 óta nem hallattak magukról – legalábbis csapatban. Izgatottan várjuk, mit tartogatnak még számunkra!

Forrás: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X