Főoldal > AKTUÁLIS > Kisebbségi komplexussal küzd Salma Hayek

Kisebbségi komplexussal küzd Salma Hayek

diétaönbizalomsoványtermet
0

Írta: and

Ne gondold, hogy a világsztárok mindig tökéletesen elégedettek a külsejükkel! A 45 éves Salma Hayek az amerikai Lucky magazinnak elárulta, hogy bizony ő is küzd problémákkal. A mexikói származású színésznőnek a legtöbb gondot a bőre okozza. 25 éves korában költözött Hollywoodba, mert nem csak a latin szappanoperák naiv vagy éppen kegyetlen hősnőit szerette volna megformálni, […]

Ne gondold, hogy a világsztárok mindig tökéletesen elégedettek a külsejükkel! A 45 éves Salma Hayek az amerikai Lucky magazinnak elárulta, hogy bizony ő is küzd problémákkal.

A mexikói származású színésznőnek a legtöbb gondot a bőre okozza. 25 éves korában költözött Hollywoodba, mert nem csak a latin szappanoperák naiv vagy éppen kegyetlen hősnőit szerette volna megformálni, hanem igazi színészi munkát igénylő karaktereket is. Salma szerint nagyratörő vágyai miatt akkoriban egész Mexikó kinevette, ami annyira stresszessé tette, hogy ki sem mert menni az utcára, arcbőrét pedig ellepték az aknék.

Bár nagyon fontosnak tartja a szép arcbőrt, a ráncok miatt nem aggódik túlságosan, a botoxnak pedig kifejezetten nagy ellenzője. „Az arcunk így is, úgy is öregedni fog, akármit is teszünk ellene, ezt nem lehet természetes úton megelőzni. Azonban egészséges életmóddal, sporttal, kevesebb stresszel lelassíthatjuk a folyamatot” – mondta a színésznő a Lucky magazinnak.

Ugyan Salma Hayek ellenzi a plasztikai beavatkozásokat, volt valami, aminek ő sem tudott ellenállni. Közeli barátai szerint jobban szeretett volna tetszeni férjének, Francois-Henri Pinault-nak, ezért megnagyobbíttatta a melleit. A latin díva azonban azt nyilatkozta, hogy önmaga miatt döntött a mellműtét mellett, hiszen elégedetlen volt a méretével. „A legfiatalabb diák voltam az osztályunkban, már mindenkinek elkezdett nőni a melle, csak nekem nem. Sokan csúfoltak ezért, úgy néztem ki, mint egy vékony kisfiú” – emlékszik vissza a sztár.

salma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Csizmás, a kandúr című animációs film népszerűsítésekor, Antonio Banderasszal szerepelt egy tévéműsorban, amikor elmesélte, hogy Jézus Krisztustól kért nagyobb melleket: „Elmentem abba a templomba, amelynek sok csodát tett már a védőszentje. Szentelt vízbe mártottam a kezem, és melleket kértem Jézustól.” Ha csoda nem is történt, sok évvel később Salma vágya teljesült is. Talán túl jól is.

A mindössze 158 cm-es színésznő a termete miatt is állandó kisebbségi komplexussal küzd. Hiába választották meg több alkalommal a világ legszexisebb nőjének, sokszor inkább még ennél is kisebb lenne. Ki nem állhatja ugyanis göndör haját – főként kibontva, frissen, zuhanyzás után -, és ha végigvonul az utcán nagy hajzuhatagával, hatalmas melleivel, néha legszívesebben a föld alá süllyedne, annyira elégedetlen magával.

Pedig Salma Hayek igazi bombázó, annak ellenére, hogy túl van már egy szülésen. A gyönyörű kis Valentina 4 éves és nagyon válogatós, ha ennivalóról van szó. A színésznő elmondta, hogy ő is elcsábul néha: bele-beleeszik az ételbe, amit a kislány meghagy. Ezért 8-10 hetente beiktat egy hét diétát is, hogy megőrizze csodás alakját. Ilyenkor 1200-1300 kalóriánál többet nem eszik naponta: főétkezések alkalmával leveseket fogyaszt, tízóraira, uzsonnára pedig gyümölcsöt (főleg almát és ananászt) vagy natúr joghurtot választ.

Salma diétás tippje:

A mexikói díva rájött arra, hogy ha sovány, de rostokban gazdag ételeket eszik, mindig jóllakhat, tele lesz energiával és még fogyni is fog.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X