Főoldal > AKTUÁLIS > Fájdalommentes fogászati kezelések már Magyarországon is!

Fájdalommentes fogászati kezelések már Magyarországon is!

fogászat
0

Írta:

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Dr. Kolozsváry László, főorvos honosította meg hazánkban azokat a lézeres fogászati kezeléseket, amelyek nem igényelnek érzéstelenítést, valamint teljességgel fájdalommentesek. Emellett kiemelt figyelmet fordít a gyermekek prevenciós felvilágosítására. A Nyugati téren található rendelő minden igényt kielégítő technikai berendezésekkel került felszerelésre […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Dr. Kolozsváry László, főorvos honosította meg hazánkban azokat a lézeres fogászati kezeléseket, amelyek nem igényelnek érzéstelenítést, valamint teljességgel fájdalommentesek. Emellett kiemelt figyelmet fordít a gyermekek prevenciós felvilágosítására.

A Nyugati téren található rendelő minden igényt kielégítő technikai berendezésekkel került felszerelésre annak érdekében, hogy a fogászati kezeléseket mindinkább megkedveltesse a gyermekekkel és a felnőttekkel egyaránt. A legtöbb esetben a betegek akut fájdalom esetén keresik fel a fogorvost, ami miatt fájdalmas emlékekkel távoznak, továbbá ezt az élményt adják át gyermekeiknek is.

A megelőzés egyszerűsége a helyes fogmosásban rejlik, amelyet minden fogorvos hangsúlyoz annak érdekében, hogy a hazai tendencia valamelyest javuljon, sőt dr. Kolozsváry László és prevenciós csapata óvodákba is rendszeresen ellátogat, ahol a helyes fogmosás technikáit tanítják meg a gyermekeknek, miközben eloszlatják minden félelmüket a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.

westdent.jpg ()Mivel a prevenciós technikák átadásához és beépülésükhöz a köztudatba legalább egy generációváltás szükséges, ezért a nem megfelelő felvilágosítást kapott felnőtteket is szükséges megbarátkoztatni a fogorvossal. Nekik és kicsinyeiknek van esélyük változtatni a jövőn, ugyanis a fájdalommentes kezeléseknek köszönhetően alkalmuk nyílik másképpen tekinteni a fogászati rendelőkre, illetve a gyermekekben sem alakul ki felszültség a fájdalmas fogfúrás miatt, amelynek már a hangja hallatán is sokan elmenekülnének a fogorvos elől.

E lézeres kezelések alkalmazhatóak kavitás készítésére, a dentin, a zománc és a kompozit anyagok vágására, valamint a szájsebészetben is nagy szerepet töltenek be. Az efféle beavatkozásoknál nem szükséges érzéstelenítést alkalmazni, mert fájdalommentesek. A lézerrel végzett beavatkozás egyúttal sterilizálja a kezelt területeket, ezért a fertőzések veszélye minimálisra csökken, továbbá a gyógyulási idő is jóval rövidebb az átlagosnál.

Forrás: http://www.westdentfogaszat.hu/

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X