Főoldal > AKTUÁLIS > Kezdődjön jól a nyár! 5 kihagyhatatlan program júniusra

Kezdődjön jól a nyár! 5 kihagyhatatlan program júniusra

program
0

Írta: and

Még nincs ötleted, milyen programokkal színesítenéd a júniusi hétköznapokat? Akkor mindenképp olvass tovább, hiszen a Wellness Cafe színes programkavalkádot ajánl figyelmedbe, hogy biztosan szuperül induljon számodra a nyár! 1. Wellness nap Készítsd az edzőcuccod, ugyanis június 2-án ismét lesz Wellness nap! A rendezvényre a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban kerül sor, az immár 10 […]

Még nincs ötleted, milyen programokkal színesítenéd a júniusi hétköznapokat? Akkor mindenképp olvass tovább, hiszen a Wellness Cafe színes programkavalkádot ajánl figyelmedbe, hogy biztosan szuperül induljon számodra a nyár!

1. Wellness nap

Készítsd az edzőcuccod, ugyanis június 2-án ismét lesz Wellness nap! A rendezvényre a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban kerül sor, az immár 10 éves Wellness magazin szervezésében. Reggel 9-től délután 3-ig te is kipróbálhatod a legújabb és legtrendibb mozgásformákat. Olyan sztárokkal sportolhatsz együtt, mint Rubint Réka, Geszler Dorottya, Lencsés Rita és Borsodi Balázs, valamint Tatarek Rezső. Összesen 12 oktatóval edzhetsz, három helyszínen, és ha péntekig regisztrálsz, szuper ajándékokat is tehetsz az edzőcuccod mellé!

További információk: https://wellandfit.hu/Wellnessnap

sterling.jpg ()2. Designékszer kiállítás

Tudtad, hogy Piros Pünkösdöt ezer éve virággal köszöntik Európa sok országában? Akár igen, akár nem, figyelmedbe ajánljuk a Sterling Galéria 2012. május 24-én megnyílt Virágok Világa című kiállítását, ahol a legnevesebb hazai designékszerészek mutatják be az ünnep ihlette legfrissebb tárgyaikat. A június 8-áig nyitva tartó kiállításon olyan neves külföldi művészek tárgyait is megcsodálhatod, mint Philip Sajet, Fritz Maierhofer, Marta Mattsson, Bettina Speckner vagy Lina Petterson.

További információk: http://www.sterling-galeria.hu/

fotomuv.jpg ()

3. A fotóművészet születése

Kíváncsi vagy, hogyan jutott el a korai fotóművészet a modern fotográfiáig? Akkor ne hagyd ki A fotóművészet születése – A piktorializmustól a modern fotográfiáig című kiállítást, amit a Szépművészeti Múzeumban július elsejéig tekinthetsz meg. Az itt látható fotográfiák döntő többsége a piktorializmus első nagyhatású publikációjától, vagyis 1889-től egészen az 1929-ben rendezett Film und Foto kiállításig terjedő időszakban készült alkotásokkal mutatja be azt a változást, melyet a piktorialista fotóművészet és a modern fotográfia között, vagyis közel 40 év alatt zajlott le.

További információk: http://www.szepmuveszeti.hu/

 

4. Louis Armstrong Jazzfesztivál

Június 22-én és 23-én immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Louis Armstrong Jazzfesztivált a Bánki-tó festői szépségű víziszínpadán, Budapesttől mindössze 60 km-re. Idén is számos világsztár és a hazai jazz élet nagyjai veszik birtokukba az igéző környezetben elterülő színpadot, de a fesztivál további helyszíneken is izgalmas programokkal kecsegtet. A fellépők névsorában megtalálható többek közt a Benkó Dixieland Band, a Budapest Jazz Orchestra, a Csík Gusztáv Trió és a Hot Jazz Band, vagy az amerikai Sing’n Swing’n Sista’s is. A napijegy 2200 Ft-ba kerül, de számos ingyenes program és meglepetés koncert is várja a látogatókat.

További információk: www.jazzfesztival.hu

5. Fitnesztermek hete

Hozd csúcsformába magad nyárra a nyolcadik Coca-Cola Testébresztő FITweek változatos programjaival! Június 2. és 10. között egyetlen belépő áráért (1500 Ft) közel 150 helyszín kínálatát tesztelheted Budapesten és országszerte a nagyvárosokban, hogy megtaláld azt a mozgásformát, amit még a nyaralás alatt is szívesen végzel majd. A jól bevált, színvonalas fitnesztermek programjai mellett jóga- és elektro fitnesz stúdiók színesítik a kínálatot. Az új wellness helyszínek pedig feltöltődést nyújtanak két edzés között.

További információk: http://www.fitweek.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X