Főoldal > AKTUÁLIS > Koplal a vékony alakért a True Blood csinos sztárja?

Koplal a vékony alakért a True Blood csinos sztárja?

alakdiétakoplalmértékvékony
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!  A legtöbb színésznő és modell került már olyan helyzetbe, amikor egy-egy szerep kedvéért le kellett dobniuk néhány kilót, ami olykor több edzéssel, alacsonyabb kalóriatartalmú ételek fogyasztásával, vagy a vacsora kihagyásával is járhat. A True Blood című sorozat szexi Pamjét […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! 

A legtöbb színésznő és modell került már olyan helyzetbe, amikor egy-egy szerep kedvéért le kellett dobniuk néhány kilót, ami olykor több edzéssel, alacsonyabb kalóriatartalmú ételek fogyasztásával, vagy a vacsora kihagyásával is járhat.

A True Blood című sorozat szexi Pamjét alakító Kristin Bauer számára sem ismeretlen a vékonyságért folytatott küzdelem, ám a sorozatsztár szavait nemrég igencsak félreértette a világ.

A 35 éves szépség ugyanis azt nyilatkozta, hogy folyton éhes, hiszen csak így fér bele a True Bloodban hordott szűk szereléseibe. Szavai sokakat felháborítottak, hiszen a sajtó és a rajongók többsége rögtön arra gondolt, hogy Kristin nem eszik rendesen, sőt, sanyargatja magát a szerep kedvéért.

A színésznő azonban nem sokkal ezután pontosította az elhangzottakat: elmondása szerint nem hagy ki egyetlen étkezést sem, csupán olykor kevesebbet eszik, és soha nem feledkezik meg a mértéktartásról.

kristin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mivel vegetáriánus, és legfeljebb alkalmanként eszik halat, a forgatásokon sokkal nagyobb odafigyeléssel és önfegyelemmel kell a finomságokkal megrakott pultokhoz közelítenie, de ehhez már hozzászokott.

A színésznő reggelire és vacsorára fogyasztja a legtöbb kalóriát. Fontosnak tartja, hogy soha ne ugyanazok az ételek kerüljenek a tányérjára a főétkezések során, így a napot olykor vajas pirítóssal és zöld teával, máskor zabpehellyel és juharsziruppal indítja.

Ebédre szívesen fogyaszt nagy adag salátát vega fasírttal, vacsorára pedig gyakran kevergetve pirított zöldségek, vagy hal és rizs kerül a tányérjára. A csinos sorozatsztár sem tud lemondani a kényeztetésről, ezért ha elcsábul, vega sütivel lepi meg magát.

Emellett az edzéseket is nagyon komolyan veszi, amiben az inspirálja, hogy a kamera tényleg csal, és a képernyőn mindenki többnek tűnik néhány kilóval. A színésznő egyik kedvenc mozgásformája a spinning, de neki bevált a Bikram jóga is.

„Ezek mellett általában futok és hasizomgyakorlatokat végzek, de a forgatáson a kollégáimmal is meg szoktuk beszélni, kinek milyen edzésmódok váltak be. Mindig is nyitott voltam arra, hogy új dolgokat próbáljak ki” – nyilatkozta Kristin Bauer.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ha épp lehangolt vagy, vagy rossz a kedved, nézd meg Kristin kisvideóját, melyben egy saját élményéről számol be. 

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X