Főoldal > AKTUÁLIS > Olimpiai bajnok kajakosunk a 4. olimpiájára készül

Olimpiai bajnok kajakosunk a 4. olimpiájára készül

kajakLondonolimpia
0

Írta:

A legjobb tippek emésztési problémák ellen Hétvégén rendezték Szegeden az első hazai válogató versenyt, ahol eldőlt, hogy kajak-kenu sportágban kik képviselhetik hazánkat a Londoni olimpián. A verseny nagyon kiélezett volt, hiszen Magyarország rengeteg világklasszis kajakossal büszkélkedhet. Az eredményekről itt informálódhatsz. Külön érdekesség, hogy a 2008-as pekingi olimpia óta Ákos edzője a háromszoros olimpikon triatlonos Kuttor […]

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Hétvégén rendezték Szegeden az első hazai válogató versenyt, ahol eldőlt, hogy kajak-kenu sportágban kik képviselhetik hazánkat a Londoni olimpián. A verseny nagyon kiélezett volt, hiszen Magyarország rengeteg világklasszis kajakossal büszkélkedhet. Az eredményekről itt informálódhatsz.

Külön érdekesség, hogy a 2008-as pekingi olimpia óta Ákos edzője a háromszoros olimpikon triatlonos Kuttor Csaba. Az olimpiai faluban ismerkedtek meg, ahol Ákos kérte fel Csabát, hogy segítsen a szakmai munkájában. „Teljesen új szemléletet hozott Csaba az edzéseimbe, olyan gyakorlatokat talált ki, melyek bár kézenfekvőek voltak, korábban mégsem alkalmaztuk őket itthon. Rengeteg erőnléti edzést is beiktatott a vízi edzéseim mellé, amiket heti 2-3 futóedzés egészít ki. Nagyon élvezem az általa összeállított edzéseket, bár nem tagadom, hogy időnként borzalmasan kemény programot állít össze.” – mondta Vereckei.

vereczkei.jpg ()„Nehéz lenne esélylatolgatásba kezdeni, de azt gondolom, hogy a páros kérdése a Kucsera-Kammerer,  Dombi- Kökény, Tóth- Kulifai  és a mi párosunk között fog eldőlni (Dombvári Bence Ákos partnere) . A négyes már keményebb dió, mert ott lényegesen bonyolultabb a válogatási rendszer. Az első számú célkitűzésem, hogy a négyesbe kerüljek be, mert azt gondolom, hogy itt van a legjobb esélyem Londonban érmet szerezni, de természetesen ehhez elengedhetetlen a párosban való jó szereplés is, mert ennek hatalmas szerepe van a négyesbe kerülésben. „- nyilatkozta Vereczkei Ákos.

Hogy mi a terve London után? Erre Ákos csak annyit mondott, hogy most minden figyelmét az idei évre és a londoni kvalifikációra irányítja, de természetesen egy sikeres olimpiai eredmény után akár még a 2016-os Rio de Janeiróban megrendezésre kerülő olimpiát is megcélozhatja. 

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X