Főoldal > AKTUÁLIS > Shakira még soha nem volt ilyen szexi

Shakira még soha nem volt ilyen szexi

diétaklipszexiterápia
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Az Addicted To You című dalához forgatott videóban Shakira nem csak új, rövidebb frizuráját mutatja meg, hanem gyönyörűen kidolgozott testét is. A kolumbiai énekesnő szexisebb, mint valaha! A klip nyitójelenetében fekete-fehér pöttyös blúzt, magasított fekete fehérneműt visel, az egészet […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Az Addicted To You című dalához forgatott videóban Shakira nem csak új, rövidebb frizuráját mutatja meg, hanem gyönyörűen kidolgozott testét is. A kolumbiai énekesnő szexisebb, mint valaha!

A klip nyitójelenetében fekete-fehér pöttyös blúzt, magasított fekete fehérneműt visel, az egészet pedig megkoronázza egy vastag bőrövvel. Körbetáncolja a szobát, majd egy faluban tűnik fel fekete cowboy kalapban, fekete-fehér trikiniben, amihez egy csíkos maxiszoknyát visel. A két helyszín között a klip rendezője, Anthony Mandler (aki rendszeresen dolgozik Rihannával is) fülledt, párás fürdőkádas jelenetet álmodott meg, így lett igazán szexi a klip.

Természetesen a filmkockákon elengedhetetlen a Shakira védjegyévé vált hastánc. Az énekesnő az utóbbi néhány évében megreformálta az étkezését, és rájött, hogy csupán a tánc nem elegendő mozgásforma, ha olyan bombaalakot szeretne, mint a mostani.

shakira3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A húszas évei elején a fiatal sztár hetente minden nap egy órát töltött pszichológusánál, mert tele volt komplexusokkal a testét illetően. „Mindig az foglalkoztatott, hogy mi hiányzik belőlem, rólam. Magasabb szerettem volna lenni, kisebb popsival és hosszabb combokkal. A hullámos hajamat pedig kifejezetten utáltam”- mondta el az énekesnő a Fabulous magazinnak.

A rendszeres terápiának köszönhetően az idén 35 éves Shakira megbékélt önmagával, és az adottságaira koncentrálva, kemény munkával rengeteget dolgozott a testén. „Nagyon sok munkám van benne, hogy így nézhessek ki. Keményen edzek és a táplálkozásomra is oda kell figyelnem” – vallotta be a csodálatos latina.

Sok lemondással jár az izmos hasfal és a vékony comb. A szőkeség egyáltalán nem iszik kávét és alkoholt, nem dohányzik, édességet csak nagy ritkán fogyaszt – akkor is maximum csokoládét, az a kedvence -, kerüli a gyorséttermeket és csak akkor marad fenn sokáig, ha dolgozik.

Természetesen néha ő is lazít, főleg a turnék és a klipforgatások előtt sanyargatja magát. Ilyenkor főként fehér húsokat, salátát (öntet nélkül) és gyümölcsöket eszik, s gondosan ügyel rá, hogy anyagcsere-gyorsító csípős fűszerek is kerüljenek a tányérjára.

Személyi edzője nem más, mint a híres Tracy Anderson, a sztárok testszobrásza, aki heti hatszor egyórás súlyzós edzést és 40 perc kardiót írt elő Shakirának, 10 naponta váltakozó gyakorlatokkal. Ezt egészíti ki az énekesnő szenvedélyével, a rendszeres hastánccal és a stresszlevezető jógával.

Shakira edzéstippje:

Shakira mindig éppen arra a területre koncentrál a testén, amivel problémája van. Ha nagynak találja a fenekét, átmenetileg több guggolást és kitörést végez és kevesebb figyelmet szentel más testrészeire.

Nézd meg, milyen szexi Shakira az új klipjében!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!

Praktikus design megoldások a fürdőszobában

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X