Főoldal > AKTUÁLIS > Szétválasztó diéta és börtönedzés – Exkluzív interjú Gubás Gabival!

Szétválasztó diéta és börtönedzés – Exkluzív interjú Gubás Gabival!

diétaedzésszínésznő
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Visszatérés a munkába Bár Gabi két és fél évig volt otthon kisfiával, Attilával, az Abigél színdarabban Zsuzsanna testvér szerepét örömmel vállalta el annak ellenére is, hogy kislánya még csak alig egy éves. Ebben a színésznőnek nagy segítségére van családja, […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Visszatérés a munkába

Bár Gabi két és fél évig volt otthon kisfiával, Attilával, az Abigél színdarabban Zsuzsanna testvér szerepét örömmel vállalta el annak ellenére is, hogy kislánya még csak alig egy éves. Ebben a színésznőnek nagy segítségére van családja, elsősorban párja édesanyja. „Nagy szerencsém van a családdal, mert mindig mellettem álltak és megadták a lehetőséget, hogy ha kedvező munkaajánlatot kapok, akkor azt elvállalhassam. Anna szerencsére nyugodt és harmonikus kislány. A második gyereknél már rutinosabb is az ember, és nagyon könnyedén megy az egész” – meséli Gabi, aki így nyugodt szívvel vesz részt az Abigél próbáin, melyek bevallása szerint nem csak jó hangulatban, olajozottan működnek, de szerencsére csak néhány órás elfoglaltságot jelentenek, melyet így könnyedén be tud illeszteni a mindennapokba. Az Abigél mellett még egy szívének kedves projekt tölti ki mindennapjait. Kolléganőjével, Farkasházi Rékával elindították az Anyakanyar.hu oldalt, ahol nőknek, anyáknak és leendő anyáknak adnak jó tanácsokat, olyan tippeket, trükköket, ami nekik, mint kétgyermekes anyukáknak már bevált.

Szétválasztó diéta

A weboldalon például diétájáról is szívesen beszél Gabi, és időről időre recepteket is megoszt majd az olvasókkal, hogy könnyebb legyen az életmódváltás. A színésznő alapvetően a szétválasztó diétára esküszik, melybe természetgyógyász párja tanácsára vágott bele, és melynek segítségével a terhesség során sem kellett az extra kilók miatt izgulnia. A diéta lényege, hogy egy étkezésen belül nem visz be fehérjét és szénhidrátot a szervezetébe, így könnyítve meg a terhesség miatt amúgy is egyre nehézkesebb emésztést. A különböző ételek megemésztése ugyanis más-más emésztőnedveket igényel, ha pedig egyszerre csak egyféle tápanyagot juttatunk be, akkor a szervezet nincs „megzavarodva”, hogy melyiket is termelje, nem nehezítjük a dolgát azzal, hogy egyszerre dolgoztatjuk fel a különböző alkotóelemeket. Az így megspórolt energiát pedig zsírégetésre, méregtelenítésre használhatja a szervezet – magyarázza a diéta alapkoncepcióját Gabi, aki számára nem igényel különösebb erőfeszítést az egészségtudatos életmód, hiszen természetgyógyász férje mellett ez már mélyen beleivódott a mindennapjaiba. „Megtanultam kiszűrni azokat az alapanyagokat, amiket mellőzök a főzés során, mint például, a fehérliszt vagy a répacukor. Természetesen a szélsőségeket is kerülöm, nem vagyok elvakult, igyekszem megtalálni az arany középutat mindenben” – mondja.

gabi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Valódi csodaszer: a hidegen sajtolt olajok

A szétválasztó diéta mellett Gabi szintén természetgyógyász férjének köszönheti másik bevált csodaszerét, a hidegen sajtolt olajokat, melyeket párja rendszeres állapotfelmérést végezve állított össze a számára. Ezeket a színésznő kiskanállal, éhgyomorra vette be terhessége alatt, ezáltal nem érezte éhesnek magát. „Az olajok segítségével nem lettem terhességi csíkos, de a hajam és a körmöm is megőrizte egészségét. Az emberek többsége felszívódási problémákkal küzd, ezek az olajok pedig rendkívül jól asszimilálódnak a szervezetbe, ezáltal hamarabb érnek el jótékony hatást” – magyarázza Gabi.

Praktikus börtönedzés

Ha nem is hivatásos sportolóként, de Gabi életében mindig is jelen volt és fontos szerepet töltött be a sport – általában időszakosan váltakoztatva, hogy éppen a jóga, a pilates, vagy legutóbb a börtönedzés van-e napirenden. „Nemrég találkoztam egy érdekes könyvvel, ami a saját testsúllyal végzett, úgynevezett börtönedzést mutatja be. Ez nagyon praktikus, hiszen nincs szükség súlyzókra, eszközökre, nem kell lemenni a konditerembe, így nincs kifogás se. A saját testünk bárhol, bármikor a rendelkezésünkre áll, és hatékony edzést garantál” – meséli Gabi.

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X