Főoldal > AKTUÁLIS > Lendülj bikiniformába Jennifer Aniston tippjeivel!

Lendülj bikiniformába Jennifer Aniston tippjeivel!

bikinidiétanyártipp
0

Írta: and

A nyári időszak a legtöbb nő számára kikapcsolódásról, strandolásról, és persze a bikiniről szól. Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is: még azok is sokkal komolyabban veszik a kétrészes fürdőruhás szezonra való felkészülést, akiknek alakjára egész évben nem lehet panasz. Amikor nemrég a bikiniszezonra való felkészülésről kérdezték egy interjú során, Jennifer Aniston megosztotta a világgal […]

A nyári időszak a legtöbb nő számára kikapcsolódásról, strandolásról, és persze a bikiniről szól. Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is: még azok is sokkal komolyabban veszik a kétrészes fürdőruhás szezonra való felkészülést, akiknek alakjára egész évben nem lehet panasz.

Amikor nemrég a bikiniszezonra való felkészülésről kérdezték egy interjú során, Jennifer Aniston megosztotta a világgal tuti tippjeit, amelyeket betartva még neked sem késő, hogy a néhány hét múlva esedékes vízparti pihenést még csinosabban élvezhesd.

Iktass be heti 5-6 edzést!

„Majdnem minden nap sportolok valamit, legalább heti 5-6 alkalommal mozgok. Általában 40 percet kardiózom, ez lehet spinning, futás, ellipszistréner vagy akár mindhárom. Ezután heti egy Pilates és 3-4 jógaóra következik, de próbálom ezeket mindig váltogatni, hogy az edzés soha ne legyen unalmas” – nyilatkozta.

Ne hanyagold el az erősítést!

Jen edzésrutinjához az erősítés is hozzátartozik, ezeket általában súlyzókkal végzi, és már annyira hozzátartoznak a mindennapjaihoz, hogy utazásai során 3.5 kilós kézi súlyzókat visz magával, hogy mindennap tudjon karizom-erősítő gyakorlatok végezni. „Emellett nem feledkezem meg a nyújtó- és hasizom-erősítő gyakorlatokról sem. Esténként, lefekvés előtt még gyorsan csinálok pár felülést, amit már annyira megszoktam, hogy biztosan nem felejtem el” – tette hozzá.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezt edd a szuper bikiniformáért!

A Jóbarátok sztárja nem eszik fehér lisztből készült ételeket, ugyanakkor rengeteg friss zöldséget, zöld salátát, lencsét és quinoát fogyaszt. Utóbbi nem tartalmaz glutént, gazdag viszont fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet. „Az esetek többségében nagyon ügyelek az egészséges táplálkozásra, de nem vagyok fanatikus: olykor elcsábulok egy-egy finomságra, például a kedvenc mexikói ételeim valamelyikére” – árulta el.

Egy falat halat!

A színésznő szinte minden nap eszik halat, például lazacot vagy tonhalat, hiszen a vízi állatok húsa nemcsak fontos és egészséges táplálék, hanem a benne lévő omega-3 zsírsavak miatt egészségünk mellett bőrünk és hajunk szépségének is jót tesznek. „Ezen kívül halolajat is fogyasztok, ami a szív- és érrendszer számára is hasznos” – mondta a 43 évesen is remek formában lévő sztár.

Jennifer Aniston SOS-diétája:

Ha gyorsan kell néhány kilót leadnia, egy brit lap szerint 14 kis adag bébiételt fogyaszt naponta, de minden este vacsorázik valami szilárdat, például zöld salátát vagy tonhalsalátát. Ezzel a módszerrel „rendes” ételt is fogyaszt, nem von meg tartósan lényeges tápanyagokat önmagától, és esténként élvezheti az evés örömét. Ennek ellenére senkinek sem ajánljuk ezt a gyorsdiétát, még akkor sem, ha a színésznő ezáltal egy hét alatt 3 kilótól tud megszabadulni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Mandy Ingber, Jen jógatrénerének 3 nagyon hatásos gyakorlatát érdemes kipróbálnod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X