Főoldal > AKTUÁLIS > Liz Taylor bőrébe bújik a botrányhősnő

Liz Taylor bőrébe bújik a botrányhősnő

botránydiétamozgásnarancsbőrszereptea
0

Írta: and

Ha olyan sztárokat kellene felsorolnod, akik nemcsak botrányaikkal, hanem elképesztő diétáikkal is a lapok címoldalaira kerültek, biztosan neked is az elsők közt jutna eszedbe Lindsay Lohan neve. A 26 éves színész-énekesnő ugyanis néhány éve még mindent elkövetett annak érdekében, hogy megőrizze soványságát, így a rossz nyelvek szerint egy időben csak vizet és sárgadinnyét volt hajlandó […]

Ha olyan sztárokat kellene felsorolnod, akik nemcsak botrányaikkal, hanem elképesztő diétáikkal is a lapok címoldalaira kerültek, biztosan neked is az elsők közt jutna eszedbe Lindsay Lohan neve.

A 26 éves színész-énekesnő ugyanis néhány éve még mindent elkövetett annak érdekében, hogy megőrizze soványságát, így a rossz nyelvek szerint egy időben csak vizet és sárgadinnyét volt hajlandó fogyasztani.

Mások pedig úgy tudják, napokig light kólán is képes volt eltengődni, miközben szervezetét kemény edzéseknek tette ki: állítólag minden nap legalább két órát töltött az edzőteremben. Így nem is csoda, ha valóságos legendák születtek egészségtelen szokásairól. Jó ideig pletykáltak például arról, hogy a sztár anorexiában szenved.

Lindsay persze mindent tagadott, de azt egy külföldi weboldal szerint elismerte, hogy olykor ő is méregtelenít, méghozzá a sztárok körében kedvelt juharszirup diétát követve. Ennek ideje alatt csak az ásványvízből, citromléből, cayenne-i borsból és juharszirupból készült speciális koktélt ihat, szilárd élelmiszert pedig egyáltalán nem vehet magához.

lindsay2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztárok azért szeretik ezt a kúrát, mert elmondásuk szerint remekül tisztítja, illetve energiával tölti fel a szervezetüket. Veszélyeivel viszont talán nincsenek tisztában, hiszen a kúra alatt legfeljebb napi 600 kalória vihető be a szervezetbe, ami egy egészséges, fiatal nő számára a napi ajánlott kalóriabevitel harmadát sem teszi ki!

A rajongóknak viszont már nem kell aggódniuk Lindsay-ért, hiszen a hangos botrányairól ismert híresség a jelek szerint lassan megkomolyodik. Legutóbb már nem azért cikkeztek róla a lapok, mert belekötött valakibe, vagy mert újabb öt kilót fogyott, hanem azért, mert Liz Taylor szerepét készül eljátszani a még előkészületi fázisban lévő Liz & Dick című filmben.

A Bajos csajok című filmből és az Ugly Betty című sorozatból is ismert színésznő nemcsak szerepeit, hanem egész életmódját tekintve is sokkal józanabb és tudatosabb lett: mérsékelte a bulizást, az alkoholfogyasztást, illetve sokkal kevesebb egészségtelen ételt fogyaszt. „Kerülöm a szénhidrátokat, és ha csak lehet, mellőzöm a cukrot. Az étkezéseknél mindig megnézem, hogy miből mekkora adagot szedek a tányéromra, így nem esik nehezemre mértéket tartani, sőt, a túlevést is könnyen elkerülhetem” – mondta.

Ami az edzést illeti, egy amerikai weboldal szerint a hét minden napján sportol személyi edzője, Justin Gelband irányításával. Lindsay nem lazsál az edzőteremben: nyújtógyakorlatok után kardiózik, például fut, illetve hasizom- és karizom-erősítő gyakorlatokat végez.

„Tudom, sokak szerint őrültség, de a fekvőtámaszokat nagyon szeretem, és úgy érzem, rövid idő alatt rengeteget fejlődtem. A gyakorlatból többet tudok megcsinálni, és a karom is sokkal erősebb lett” – nyilatkozta a színésznő.

Lindsay kedvencei: a sztár imádja a mogyoróvajat és a zselés finomságokat, amit nem is tagad meg magától, de ebben is mértéket tart. Új kedvence a Kombucha Tea, ami egy japán gombafajtából készült frissítő. Ezzel nemcsak anyagcseréjét pörgeti fel, hanem a narancsbőr ellen is hatékonyabban veszi fel a harcot.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X