Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna csúnyán megöregedett

Madonna csúnyán megöregedett

élelmiszerkirálynőöregránc
0

Írta: and

Madonna nevének hallatán valószínűleg neked is két dolog jut eszedbe: a zene és az izmok. A pop királynője meg is tesz minden elképzelhetőt, hogy mind szakmailag, mind fittségét tekintve a legjobbak közt maradjon, ám úgy tűnik, az idő vasfoga őt sem kíméli. Az 53 éves világsztárt nemrég rettenetes állapotban kapták lencsevégre: a képeken jól látszik, […]

Madonna nevének hallatán valószínűleg neked is két dolog jut eszedbe: a zene és az izmok. A pop királynője meg is tesz minden elképzelhetőt, hogy mind szakmailag, mind fittségét tekintve a legjobbak közt maradjon, ám úgy tűnik, az idő vasfoga őt sem kíméli.

Az 53 éves világsztárt nemrég rettenetes állapotban kapták lencsevégre: a képeken jól látszik, hogy a híresség öregszik, sőt, a rossz nyelvek új album és számos, jövőre vonatkozó elképesztő terv ide vagy oda, a sztár csak árnyéka egykori önmagának. 

Pedig korábban azt rebesgették, hogy az énekesnő biztosan ivott az örök fiatalság forrásából, máskülönben hogyan tudná az ötödik iksz felett is elképesztő formában tartani a testét, és végigtáncolni több világkörüli turné számos koncertjét?

Személyi edzője, Nicole Winhoffer szerint a híresség napjainkban is csúcsformában van. Titka abban rejlik, hogy fizikai állapotát és mentális hozzáállását tekintve is felveszi a versenyt a fiatalokkal. „Ha valakinek megvan a tudása és a képességei is, akkor meg tudja csinálni azt az edzésprogramot, amit összeállítunk – mondta egy korábbi interjúban a sztártréner. Majd hozzátette – nálam soha nem laposodik el az edzés: egy héten belül új dolgokat találunk ki.”

És, hogy mik ezek az új dolgok? Madonna edzőjének kreativitását talán csak a híres énekesnő képzelőereje múlja felül, aki az edzésben is mindig valami újra, változatosra és érdekesre törekszik.

madonna3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Legutóbbi hobbija például a homokban való futás lett, amit szívesen űz Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is. Ezzel nemcsak a sokak által egyhangúnak tartott futást teszi érdekesebbé, hanem külföldi kutatások szerint jóval több kalóriát is eléget: a sima futáshoz képest a homokban akár 1.6-szoros hatékonysággal veheti fel a harcot a kalóriák ellen.

Emellett úgy osztja be az idejét, hogy minden nap órákat tudjon sportolással tölteni: a jóga, a Pilates, a zumba, az aerobik és a táncórák szerelmese, emellett nem feledkezik el a súlyzós edzésekről sem.

Madonna az egészséges táplálkozást sem veszi félvállról: kerüli a tartósított élelmiszereket, ezek helyett inkább friss zöldségeket, gyümölcsöket, zöld salátát és sovány csirkehúst eszik, amit többszörösen tisztított vízzel és kedvenc italával, a kókuszvízzel öblít le.

A Vita Coco egy 100%-ban természetes és friss összetevőket tartalmazó kókuszvíz, amely hidratálja és revitalizálja a szervezetünket. A különleges ital nem csak egészséges, de még fogyaszt is, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos világsztár is a Vita Coco rendszeres fogyasztója, mint például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Kate Bosworth, Ellen Pompeo, Sienna Miller és Rihanna is.

Madonna kedvencei

Az énekesnő nem mond le a desszertekről sem. Amikor úgy érzi, hogy szeretne valami édességet, szívesen kényezteti magát eperlekváros pirítóssal. Kedvenc nassolnivalója pedig a friss eper, amiből minden koncertje helyszínén 12 tucatot kér.

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X