Főoldal > AKTUÁLIS > 10 meglepően őszinte diéta-vallomás Hollywoodból

10 meglepően őszinte diéta-vallomás Hollywoodból

botoxdiétafogyássztárvallomás
0

Írta: and

Gyakran csak a sztárok elképesztő fogyásával szembesülünk a magazinokban vagy az interneten, és bár írnak róluk ezt-azt, arra csak nagyon ritkán derül fény, hogy ők valójában hogyan gondolkodnak diétáról, mozgásról, egészséges életmódról és a saját testükről. Néhányan azonban szerencsére elárulták, hogy állnak az edzésekhez és mi a véleményük egy-egy szigorításról az étrendjükben: íme, 10 meglepően […]

Gyakran csak a sztárok elképesztő fogyásával szembesülünk a magazinokban vagy az interneten, és bár írnak róluk ezt-azt, arra csak nagyon ritkán derül fény, hogy ők valójában hogyan gondolkodnak diétáról, mozgásról, egészséges életmódról és a saját testükről.

Néhányan azonban szerencsére elárulták, hogy állnak az edzésekhez és mi a véleményük egy-egy szigorításról az étrendjükben: íme, 10 meglepően őszinte diéta-vallomás, egyenesen Hollywoodból!

1. Jennifer Lawrence

„Utálom azt mondani, hogy szeretek edzeni. Legszívesebben behúznék egyet azoknak az embereknek, akik ezt mások arcába vágják. De azt nagyszerűnek tartom, ha valaki topformába lendül egy-egy forgatásra, hiszen a filmesek mindent megtesznek értünk. Persze, azért a hétköznapokon is rendszeresen sportolok, de diétázni nem vagyok hajlandó, hiszen ki tud a munkára koncentrálni, ha éhes?” – magyarázta a színésznő.

2. Molly Sims

„Ez a test nem csak a szerencse műve: heti öt edzésen 60-90 percen át izzadok, és alacsony kalória-, de magas vastartalmú ételeket eszem” – mondta a gyönyörű modell a terhessége előtt. Molly a napokban adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak.

3. Sofia  Vergara

„A karrieremet részben a külsőmnek köszönhetem. Nem szégyellem, hogy ez is megnyitott előttem néhány kaput. De abban is biztos vagyok, hogy rég eltűntem volna, ha nem lenne bennem valami. Valami több, valami más” – mondta a világ egyik legszebb nőjének tartott sztár.

adriana4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Adriana Lima

„A Victoria’s Secret bemutatói előtt 12 napig csak folyékony táplálékot viszek be a szervezetembe, napi két edzésre járok és a show előtti 12 órában már nem iszom semmit. De az év többi napján normális életet élek, ez csupán a show-ra való felkészülés során megy így” – magyarázta a világ egyik legszexibb nőjének tartott Adriana.

5. Julianne Moore

„Még mindig küzdök az unalmas diétámmal. Ki nem állhatom, ha fogyóznom kell. Egyfolytában éhes vagyok, és azt hiszem, ezzel minden színésznő így van” – jelentette ki az 51 évesen is gyönyörű sztár.

6. Jessica Simpson

„Igen, dagadtabb vagyok, mint valaha, de nagyon élvezem, hogy mutogathatom a hatalmas fenekem. Most ez így van rendjén, a pluszkilók leadása miatt pedig majd aggódom később” – nyilatkozta terhessége alatt a híres szőkeség.

7. Jessica Alba

„A várandósságom után fogadtam el a testem, és megtanultam még kevesebb figyelmet szentelni a megjelenésemnek. Az anyaság tanított meg arra, hogy bármilyen szituációhoz alkalmazkodni tudjak” – árulta el.

8. Jessica Biel

„Tudom, hogy rólam mindenki azt gondolja: a lány, aki imád sportolni, és mindig helyesen táplálkozik. Nos, a jó híremet kicsit le kell rombolnom: szerintem néha igenis kell egy kicsit rosszalkodni” – nyilatkozta.

9. Brandi Glanville

„Mivel a modellszakmában cseperedtem fel, mindig is nagyon fontos volt számomra a külsőm. Az öregedés elég kemény, főleg Los Angelesben, ahol mindenki tökéletesen néz ki. Ezért továbbra sem fogom visszautasítani a botoxot és a plasztikai beavatkozásokat” – árulta el egy interjúban.

10. Emma Stone

„Tőlem soha nem fogjátok azt hallani, hogy nincsenek gondjaim a testemmel, mert igenis vannak. Még mindig úgy tekintek magamra, hogy ’Istenem, milyen undorítóan nézek ki’. Az edzőtermektől a hideg is kiráz, de immár egy hónapja nem voltam lent, és erre büszke vagyok. A futás szerintem árt a térdemnek, a súlyzós edzés pedig unalmas. De szívesen megyek például úszni vagy sétálni, mert ezeket a mozgásformákat igazán élvezem” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X