Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 30 kilót Az év celebapukája!

Így fogyott 30 kilót Az év celebapukája!

celebdiétafogyás
0

Írta: and

Ha tinédzserkorodban neked is a Take That volt az egyik kedvenc együttesed, biztosan nem felejtetted el, hogy Gary Barlownak mindig is gondjai voltak a súlyával. A kilencvenes években kilóinak száma elérte, sőt meg is haladta a százat, de Az év celebapukájának választott sztár mostanra megtanulta kontrollálni testsúlyát. Az X-Faktor brit szériájának egyik mentora nem kevesebb, […]

Ha tinédzserkorodban neked is a Take That volt az egyik kedvenc együttesed, biztosan nem felejtetted el, hogy Gary Barlownak mindig is gondjai voltak a súlyával. A kilencvenes években kilóinak száma elérte, sőt meg is haladta a százat, de Az év celebapukájának választott sztár mostanra megtanulta kontrollálni testsúlyát.

Az X-Faktor brit szériájának egyik mentora nem kevesebb, mint 30 kilótól szabadult meg az elmúlt években, és az egykor 105 kilós híresség szépen tartja is 75 kg-os súlyát. A siker receptjét pedig nem titkolja: Gary egyik interjújában közkinccsé tette tuti tippjeit, melyek neked is sokat segíthetnek a kilók elleni harcban és a tartós eredmény elérésében.

1. Kérj segítséget!

Ha ráébredsz, hogy ideje változtatni, de egyedül képtelen vagy rá – talán korábbi sikertelen diétás kísérletek miatt, akkor kérd szakember segítségét! Gary is dietetikusa tanácsait követve érte el és tartja meg a súlyát, akivel közösen dolgozták ki a híresség számára legmegfelelőbb étrendet. Sőt, a szakember Gary mentoráltjainak is számos hasznos tanáccsal szolgált a brit X-Faktorban.

2. Nincsenek megváltoztathatatlan szokások!

Mint mindent, a berögzült rossz szokásokat is meg lehet változtatni, így te is ellen tudsz állni például az éjszakai pizzázásnak, vagy annak, hogy kenyeret, tésztát vagy krumplit kérj a hús mellé saláta helyett. Ne feledd: az akaraterőddel csodákra vagy képes!

gary2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Pörgesd fel az anyagcseréd

Korábban Gary is folyton beleesett abba a csapdába, hogy egy-két étkezést kihagyott, majd mindent felfalt, ami csak a keze ügyébe került. Ma már természetes számára, hogy négy-öt kisebb étkezést iktat be a napjába, amikor sok gyümölcsöt, zöldséget, ezek frissen facsart levét, sovány húst, salátát és olajos magvakat fogyaszt. A szénhidrátokkal nagyon óvatos: ritkán eszik fehér kenyeret, tésztát vagy fehér cukrot. A kávéfogyasztását is minimalizálta, viszont minden nap legalább 2 liter ásványvizet fogyaszt, ami nemcsak felfrissíti, hanem az anyagcseréjét is gyorsítja.

4. Néha csalj egy kicsit!

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a túl szigorú diétának bizony kudarc a vége, a keservesen leadott kilók pedig hipp-hopp visszatérnek. Ezzel a problémával a sztárapuka is többször szembesült, ezért dietetikusa tanácsára minden héten beiktatott egy olyan napot, amikor mindent ehet, amit megkíván. Ez Gary-nél a szombat, elsősorban azért, mert ilyenkor általában a családjával tölti az időt, és a közös ebédeken, vacsorákon szeretne ő is minden finomságból részesülni – persze a mértéktartásra ilyenkor is nagyon figyel.

5. Leld örömed a sportban

Gary sokáig kínszenvedésként élte meg az edzést, de később rájött, hogy neki tetsző mozgásformákkal a sport tulajdonképpen jó móka. „Nekem leginkább a kardió jött be, például sokat teniszezem, mert az remekül átmozgatja az egész testem és fitten is tart. De a Pilatest is kipróbáltam, tetszett is. Jógázni viszont nem voltam még, de nem is hinném, hogy az volna a nekem való mozgásforma” – mondta korábban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X