Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés alakját a gyönyörű Olivia Munn

Így őrzi mesés alakját a gyönyörű Olivia Munn

diétafogyókúratánc
0

Írta: and

Olivia Munn neve neked is ismerősen csenghet, hiszen a gyönyörű színésznő olyan produkciókban szerepelt, mint például a Beyond the Break, a Chuck, a Perfect Couples vagy a Greek című sorozatok, illetve a Vasember 2 című moziban megkapta Chess Roberts szerepét. Nemrég a Magic Mike című film Joannájának szerepét nyerte el, ahol olyan partnerek oldalán tűnik […]

Olivia Munn neve neked is ismerősen csenghet, hiszen a gyönyörű színésznő olyan produkciókban szerepelt, mint például a Beyond the Break, a Chuck, a Perfect Couples vagy a Greek című sorozatok, illetve a Vasember 2 című moziban megkapta Chess Roberts szerepét.

Nemrég a Magic Mike című film Joannájának szerepét nyerte el, ahol olyan partnerek oldalán tűnik fel, mint Channing Tatuum, Matthew McConaughey vagy Alex Pettyfer. A magyar mozik csak augusztusban kezdik vetíteni a filmet, de a szépséges Olivia addig azzal kedvez rajongóinak, hogy elárulta, milyen étrendnek és milyen mozgásformáknak köszönheti csodálatos alakját.

„Mivel sokkal jobban szeretek a barátnőimmel lógni, mint edzőterembe járni, azt találtuk ki, hogy a kedvenc számainkat összeválogatva együtt táncolunk: összeállítok egy 45 vagy 60 perces zenei válogatást, általában a kilencvenes évek hip-hop zenéiből, amire együtt rázzuk a csajokkal” – árulta el egy interjúban.

Majd hozzátette: nem arról van szó, hogy havonta, vagy hetente egyszer csinálnak ilyet, hanem ennél sokkal rendszeresebben: minden héten négy alkalommal tartják meg a maguk traccspartival egybekötött táncóráját.

olivia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„De ez sokkal szuperebb, mint egy táncóra, hiszen rengeteget nevetünk, bolondozunk, és egyáltalán nem érzem úgy magam, hogy közben az alakomat formálom. Pedig így van: nemcsak a kalóriákat égetem a lányokkal, hanem a vonalaim is szépülnek, és a bőröm is feszesebb lesz” – tette hozzá.

A 32 éves Oliviát egyébként sokan nemcsak csinosnak és szuperszexinek, hanem elképesztően intelligensnek is tartják. „Ennek nagyon örülök, ellenben az felháborít, ha sokan csak a külsejük alapján ítélik meg a nőket” – mondta egy interjúban.

A 163 cm magas színésznő arról is őszintén beszélt, mennyire fontos számára az egészsége, illetve az önvizsgálatok fontosságára is felhívta a figyelmet. „Minden hónapban tartok önvizsgálatot. Hiszen ha nem figyelünk oda a testünkre, és annak változásaira, hogyan várhatnánk el azt, hogy egy orvos az évente egyszer végzett kontrollon észrevegyen valamit, és azonnal meggyógyítson minket? Vigyázzunk a testünkre, hiszen ez az egyetlen olyan dolog, ami velünk lesz földi utazásunk elejétől egészen a legvégééig” – tette hozzá.

A sztár egyébként az egészséges táplálkozásról is nagyon tudatosan gondolkodik: abban hisz, hogy mindenből ehet egy keveset, amit csak megkíván, azonban a mértéktartást mindig szem előtt tartja, és egészséges ételek fogyasztására törekszik.

Elveit akkor sem adta fel, amikor néhány éve szigorított a diétáján, és két hónap alatt leadott pár kilót. „Mindig kiadós reggelivel kezdtem a napot: egy pohár 100%-os grapefruitlé, négy kemény tojás, két paradicsom felszelve, és egy mangó. Ebédre és vacsorára csirkés salátát ettem, amit magamnak készítettem el, vagy vettem egy vega burgert” – mondta.

Majd hozzátette: diétája sikerét abban látta, hogy a nassolásról sem kellett lemondania. „Mogyorót, aszalt gyümölcsöket és pulykasonkát majszoltam, ha épp megkívántam valamit, cukrozott üdítők helyett pedig ásványvizet ittam” – tette hozzá Olivia Munn.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X