Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg lefogyott Vastag Csaba?

Tényleg lefogyott Vastag Csaba?

énekesfogyássportX-Faktor
0

Írta: and

Vastag Csaba az X-Faktor 2010-es szériájának győzteseként került be számos magyar zenerajongó kedvencei közé, és a verseny után nemcsak koncerteken, hanem jó ügyek mellé állva is találkozhattunk vele. Legutóbb DJ. Dominique-kal és barátaival a Tanévzáró Fergeteg Party-n lépett fel, melynek sajtótájékoztatóján a Wellness Cafe kérdéseire is örömmel válaszolt. Az énekes elmondta, hogy számára nagyon fontos […]

Vastag Csaba az X-Faktor 2010-es szériájának győzteseként került be számos magyar zenerajongó kedvencei közé, és a verseny után nemcsak koncerteken, hanem jó ügyek mellé állva is találkozhattunk vele. Legutóbb DJ. Dominique-kal és barátaival a Tanévzáró Fergeteg Party-n lépett fel, melynek sajtótájékoztatóján a Wellness Cafe kérdéseire is örömmel válaszolt.

Az énekes elmondta, hogy számára nagyon fontos az egészséges életmód, melynek a saját maga által felállított szabályok szerint szeretne eleget tenni. Például sok ásványvizet fogyaszt, igyekszik bepótolni a kevés alvást, illetve gyermekkora óta törekszik arra, hogy minőségi hozzávalókból készülő ételeket fogyasszon.

„Apukámmal kiskorom óta tulajdonképpen biogazdálkodást folytatunk, ami azt jelenti, hogy a telkünkön termeljük meg azokat az élelmiszereket, amik később az asztalunkra kerülnek. Ez szerintem egy remek családi összefogás eredménye” – kezdte a beszélgetést az X-Faktor 2010-es szériájának magyar győztese.

„Úgy nőttem fel, hogy nemcsak a minőségi ételek fontosak számomra már gyerekkorom óta, hanem az is, hogy sokat mozoghassak a szabadban. A fél gyermekkoromat kint töltöttem a szabad levegőn” – tette hozzá.

csabi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Csabiról a sajtótájékoztatón megjegyezték néhányan, mennyire lefogyott az utóbbi időben, ezért erről is megkérdeztük. „Én nem vettem észre magamon látványos változást. Nem fogyókúráztam, és nem vittem túlzásba a sportolást sem. Mindössze annyit tudok elmondani, hogy talán nem eszem annyit: a karácsonyi, húsvéti ünnepek elmúltával elmaradtak a nagy ebédek, vacsorák, emellett pedig igyekszem odafigyelni az étkezésekre” – mondta.

Az énekes igyekszik minden főétkezést betartani, és elmondása szerint ilyenkor mindig bőségesen falatozik. Bár este odafigyel, hogy mi kerül a tányérjára, illetve akkor a mértéktartásról sem feledkezik meg.

Csabi számára a sport sem elhanyagolt tényező: korábban konditerembe járt, mostanában pedig azt tervezi, hogy újból rendszeresen futni fog. „Régebben a futópadon is róttam a kilométereket, de igazából sokkal hatékonyabbnak tartom a csapatsportokat, mint például a foci vagy a kézilabda” – mesélte.

Arra a kérdésre, hogy nyáron milyen mozgásformákat szeretne kipróbálni, illetve milyen vízi sportokban jeleskedik majd a strandon, mosolyogva csak annyit mondott, hogy vitorlázni megy. „Igyekszem megtanulni, de eleinte biztosan óvatos leszek, hiszen elég drága egy-egy ilyen hajó” – viccelődött.

Csabi frissítő tippje

„Szerintem a leghasznosabb tanács, hogy mindig a kezedben kellene lennie egy ásványvizes üvegnek, mert a víz nemcsak hasznos a szervezeted számára, hanem mindennél jobban fel is frissít, főleg a meleg nyári napokon.”

Fotó: RTL Klub


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X