Főoldal > AKTUÁLIS > Veszélyes sportok megszállottja Hollywood legújabb üdvöskéje

Veszélyes sportok megszállottja Hollywood legújabb üdvöskéje

diétaextrémsportsztár
0

Írta: and

Ha láttad a Mindörökké rock című filmet, Tom Cruise és Russell Brand alakítása mellett való

Ha láttad a Mindörökké rock című filmet, Tom Cruise és Russell Brand alakítása mellett valószínűleg felfigyeltél a mozi bájos, fiatal női főszereplőjét, Sherrie Christiant alakító Julianne Hough-ra is.

Ez nem véletlen, hiszen a 24 éves, táncosnőből lett világsztár alakítása és énektudása mellett fantasztikus alakjával is felhívja magára a figyelmet. Természetesen a sajtó is kíváncsi lett arra, hogyan őrzi vonalait Hollywood új üdvöskéje, ezért az utóbbi hónapokban számos interjú készült vele.

Egy ilyen beszélgetésből kiderült, hogy a színész-énekesnő az interjú előtt vegyes zöldsalátát, lazacot és vegyes zöldséget rendelt, némi citromlével, mindezt só és olaj nélkül. Ezután örömmel mesélt az újságírónak, többek közt arról is, hogyan marad ilyen csinos és fitt.

„Korábban bármit megehettem, szinte semmi sem ártott a vonalaimnak. De amint 22 évesen abbahagytam a táncot, rá kellett jönnöm, hogy felszedek pár kilót, ha mindig csak azt eszem, amit akarok” – árulta el.

Julianne ráadásul nagyon a lelkére vette, hogy amint a kilók felrakódtak rá, különböző blogokban azonnal eléggé kritikus megjegyzéseket kapott. „Nem akartam a pluszkilókat, de ha megtiltom magamnak, hogy azt egyek, amit megkívánok, a végén elveszítem a kontrollt, és össze-vissza eszem. Ezt pedig szintén nem akartam” – folytatta.

julianne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Végül kompromisszumra jutott saját magával, ami máig azt jelenti, hogy bármiből ehet egy keveset, amit megkíván, de a mértéktartásra minden alkalommal nagyon figyel. „Így nincs bűntudatom, és másnap már nem is kívánom, amiért az előző nap bármit megadtam volna” – tette hozzá.

Emellett arra is rájött, hogy nem állhat le a mozgással, de mivel sem a rutint, sem az edzőtermeket nem szereti, más megoldásokat kellett keresnie. Ebben Tracy Anderson segített neki, aki korábban olyan sztárokat hozott formába, és tartott elképesztő kondiban, mint például Madonna, Courteney Cox vagy Gwyneth Paltrow.

De Julianne nem elégszik meg azzal, hogy heti 4-6 alkalommal izzad Tracy vicces és motiváló edzésein – többek közt a futópadot, az ellipszistrénert és kis súlyokat használva. „Utah államban nőttem fel, rengeteget kerékpároztam a hegyekben, szóval imádom az adrenalint, és szomjazom a veszélyt, a sebességet. Nagyon szeretek snowboardozni, síelni, de az ejtőernyőzés is nagyon bejött” – nyilatkozta.

A színész-énekesnő, aki a napokban ünnepelte 24. születésnapját, akkor sem hanyagolja el a mozgást, ha épp úton van. „Sokat utazom, és ilyenkor bizony nem könnyű fittnek maradni, de mindig magammal viszem a kedvenc fitnesz DVD-imet, amikkel bármikor tudok egy fél órácskát mozogni. Ha pedig tengerparton forgatok, szinte minden nap 20-40 percet futok a homokban” – árulta el.

Majd hozzátette: gyermekkora óta táncol, és bár a napi több órás gyakorlást abbahagyta, amikor a színészet és a zene felé fordult, ez a mozgásforma mégis mindig a kedvence marad. „A tánc az én terápiám. Olyan felszabadító, szinte spirituális. Hihetetlen szabadságot ad, és mindig hatalmas jutalomnak érzem, ha táncolhatok” – tette hozzá Julianne Hough.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X