Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le a népszerű tévés műsorvezető a szülés után

Így fogyott le a népszerű tévés műsorvezető a szülés után

alakbabafogyókúraspenótterhességtest
0

Írta: and

Stacey Solomon nevét talán te is 2009-ben hallhattad először, amikor harmadik lett az X-Faktor brit szériájá

Stacey Solomon nevét talán te is 2009-ben hallhattad először, amikor harmadik lett az X-Faktor brit szériájában. Ezután nemcsak a zenei körök, hanem a szórakoztatóipar is fantáziát látott benne: 2010-ben Stacey megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verziójának akkori évadát, majd tévés műsorvezetői munkát is kapott.

Az X-faktoros Matt Cardle győzelmének estéjén ő jelentkezett be Essex-ből, később pedig kollégájával, Chris Moyles-al együtt ő vezette a népszerű randi show-t, a The Love Machine-t is.

A közelmúltban viszont nem karrierje kötötte le a 22 éves sztár figyelmét, hanem az anyaság, ugyanis fiatal kora ellenére májusban immár második gyermeke születésének örülhetett. Stacey először 18 évesen lett anyuka, és akkor valószínűleg még egyáltalán nem állt készen a gyermekvállalásra. 

„37 órán át vajúdtam Zachary-val, borzalmas volt! A második kisfiam, Leighton születése viszont egészen más élmény maradt számomra: két és fél óra alatt túl voltunk mindenen. Most érzem úgy, boldog vagyok, és az életem anyaként teljes” – mesélte egy interjúban.

stacey2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokan nem értik, Stacey hogyan nyerhette vissza vékony alakját alig néhány héttel a szülés után, és arról suttognak a háta mögött, hogy talán azonnal szigorú diétába fogott, vagy drága szalonokba járt a minél gyorsabb és látványosabb fogyás eléréséért.

A híresség viszont azt mondja, egy másik „csodaszer” van a dolog hátterében: fogyását a spenótnak köszönheti. „Az egyik kedvenc zöldségem, egyszerűen imádom! Gyakran megkívánom, és szinte minden nap eszem spenótot. Ez segített a terhesség után a pluszkilók leadásában is” – árulta el.

Majd beismerte, őt magát is meglepte egy kicsit a gyors fogyás, hiszen első terhessége után nem tudott ilyen hamar megszabadulni a pluszkilóktól. „Az orvos azt mondta, a méhlepény nehezebb volt, mint a kis Leighton, aki 3 kilóval született. Szóval már a szülésnél kevesebb lettem legalább 6 kilóval, és most 57 kiló vagyok” – mondta.

Stacey számára nagy öröm, hogy ismét hordhatja 36-38-as ruháit, de azt állítja, ő ezért képtelen lett volna drasztikus eszközökhöz folyamodni: nem híve sem a diétázásnak, sem a túlzásba vitt sportolásnak.

„Bosszant, ha azt látom, hogy a fiatal anyukák rögtön a szülés után a diéták és a sport megszállottjaivá válnak. Nem ez a legfontosabb dolog az életben. Főleg nem akkor, ha van egy tündéri kisbabád, akinek gondját kell viselned” – tette hozzá.

Majd elárulta, hogy ő bizony nagyon szereti a finom ételeket, és képtelen lenne megfosztani magát az evés örömétől. Egészségesen étkezik, rendszeresen mozog, de semmit sem visz túlzásba. És nemcsak az ételekkel és a sporttal van nagyon jó viszonyban, hanem a saját alakjával is.

„Persze, tudom, hogy még mindig van egy kis pocakom, amin még szeretnék egy kicsit dolgozni a jövőben, és a csípőm is elég széles, de ez engem egy kicsit sem zavar. Nekem tetszik a testem” – nyilatkozta a műsorvezetőként és énekesnőként is közkedvelt Stacey.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X