Főoldal > AKTUÁLIS > Hirtelen megnőttek Blake Lively keblei

Hirtelen megnőttek Blake Lively keblei

diétafogyásgyümölcssztár
0

Írta: and

A Pletykafészek című sorozat bájos sztárja, Blake Lively augusztusban azt nyilatkozta, hogy nem vetkőzne meztelenül

A Pletykafészek című sorozat bájos sztárja, Blake Lively augusztusban azt nyilatkozta, hogy nem vetkőzne meztelenül egy filmszerep kedvéért sem. „A meztelenség nagyon zavaró számomra. Ha filmet nézek, és egy szereplőnek meglátom a melleit, nem tudok másra figyelni. Sajnálom, de úgy érzem, én így nem tudnék játszani” – mondta.

De annak ellenére, hogy a kamerák előtt nem vetkőzne, sokan beszélnek a szexi színésznő melleiről, hiszen korábbi fotóit látva úgy tűnik, mintha azok hirtelen megnőttek volna. Ez persze lehet, hogy az előnyös szabású ruháknak, vagy esetleg csodamelltartóknak köszönhető, de a pletykálkodók azt híresztelik, hogy a 24 éves híresség bizony kés alá feküdt.

Blake korábban azt állította, hogy elégedett a külsejével. Idén nyáron viszont bevallotta, hogy szuper alakjáért bizony volna még mit tennie. „Szörnyű vagyok! Semmit sem sportolok, és azt hiszem, a magam kárán fogom megtanulni, hogy ez így nem jó” – mondta.

blake2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette: családja az Egyesült Államok déli részéről származik, ahonnan a nem túl egészséges ételek szeretetét és a kiadós étkezések megtartását örökölte. „A mi ételeink nem a legegészségesebbek, de imádom őket. Túlságosan is szeretek enni” – mesélte.

Ryan Reynolds barátnője nem tartja kizártnak, hogy eljön még a nap, amikor nagyon bánni fogja a kihagyott edzéseket és a bevitt pluszkalóriákat. De hangsúlyozta: egyelőre köszöni, remekül érzi magát a bőrében, és semmin sem szeretne változtatni. Ha csak abból indulunk ki, hogy évek óta ugyanazok a barátai, akiknek őszinteségét és szeretetét nem cserélte le új, csillogó hollywoodi baráti társaságokra, valószínűleg bízhatunk a következetességében.

És bár a hétköznapokon nem a fittség mintaképe, a fiatal színésznő egy-egy filmszerep kedvéért mindig topformába hozza magát. A Zöld Lámpás című mozira például hónapokig készült Bobby Strom sztáredző irányításával. Céljuk az volt, hogy Blake erősebb és sportosabb legyen anélkül, hogy jelentős izomzatot építene magára.

Minden héten legalább négyszer edzettek együtt, alkalmanként 60-90 percig. Általában kocogással kezdtek, majd köredzéssel folytatták a mozgást. Ennek lényege, hogy a különböző gyakorlatokat bizonyos „állomásokon” kell végrehajtani egymás után. Több fajtája ismert: pl. állóképesség-fejlesztő, erő-állóképesség fejlesztő, kombinált köredzés. 

A köredzés nálunk is nagyon népszerű mozgásforma, mert hatékonyan égeti a zsírt, javítja az állóképességet, és alaposan megdolgoztatja a fontos izomcsoportokat, például a popsi, a lábak vagy a has izmait.

Blake Lively viszont nemcsak köredzéssel készült a Zöld Lámpás forgatására, hanem a híres Cirque du Soleil akrobatáinak segítségével is: a magasban végrehajtott akrobatikus gyakorlatokkal a színésznő úgy érezte, már néhány perc alatt minden izmát sikerült átmozgatnia. A kimerítő edzések után pedig rendszerint masszázsra ment, ami testét-lelkét felüdítette.

Emellett a táplálkozására is jobban figyelt: Bobby Strom tanácsára elsősorban salátákat, rengeteg zöldséget és quinoát fogyasztott, a szószokkal és mártásokkal pedig egy időre szakított. Edzője elégedett volt Blake-kel, és többször meg is dicsérte a sajtó előtt, mennyire odafigyelt a tanácsaira, és mindegyiket kivétel nélkül be is tartotta.

Blake Lively szépség tippje

„Facsarj magadnak otthon zöldség- és gyümölcsleveket! Ezek nemcsak egészségesek és csoda finomak, hanem egész napra feltöltenek energiával, és a bőrödnek is jót tesznek” – mondta nemrég a csinos színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ha kíváncsi vagy, pontosan milyen gyakorlatokkal éri el az álomalakot Blake, íme egy kis ízelítő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X