Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga titokban férjhez ment?

Lady Gaga titokban férjhez ment?

diétaénekesnőesküvőfogyás
0

Írta: and

Aki csak az interneten keringő fotót látta a közelmúltban, azt gondolhatja, hogy Lady Gaga és szerelme, Taylor Kinney

Aki csak az interneten keringő fotót látta a közelmúltban, azt gondolhatja, hogy Lady Gaga és szerelme, Taylor Kinney tényleg összeházasodtak. Az énekesnő viszont csak legújabb videoklipje kedvéért öltött hófehér ruhát – a You and I című dalához készült divatvideók utolsó részében játszották el kedvesével az ifjú párt.

Az extravagáns sztár nemcsak azt tárta a világ szeme elé, mennyire csinos lenne menyasszonyként, hanem azt is, hogy bizony továbbra sem szégyellős: igencsak keveset takaró fekete darabokban is megmutatta szuper alakját.

Gagáról korábban azt suttogták, hogy extrém diétákkal marad vékony. 2009-ben például hat alkalommal került kórházba, aminek bennfentesek szerint az volt az oka, hogy nem evett, de kemény táncpróbáin a maximumot nyújtotta.

Mások arról számoltak be a sajtónak, hogy a népszerű énekesnő olykor napokig egészségtelen nasikkal tömi magát. Ettől bűntudata támad, ami után újabb napokat tölt rendes étel nélkül, jóformán koplalással.

lady2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Arról is pletykálnak Lady Gaga háta mögött, hogy Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Ezt a fogyókúrát követi állítólag Jennifer Aniston is, ha gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól. A módszer lényege, hogy minden nap 14 kis adagnyi bébiételt fogyaszt el. Esténként viszont szilárd táplálékot is eszik, ami lehet például tonhalsaláta vagy sovány csirkemell friss salátával. Így a hírek szerint akár heti 3 kilót is leadhat, éhezés nélkül, de a módszert a Wellness Cafe akkor sem ajánlja senkinek.

Lady Gagára visszatérve, egy brit lap néhány hónapja megkérte, tisztázza végre a diétájáról szóló híreszteléseket. Mire az énekesnő úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – válaszolta.

Azt nem említette, hogy ő is kipróbálta Harley Pasternak 5 faktoros diétáját, de bennfentesek kikotyogták, hogy bizony Gaga is a sztároknál jól bevált diétás- és edzésrendet követi. Ennek értelmében napi öt étkezést iktat be, és heti ötször sportol, alkalmanként 25 percet. Ilyenkor kardio- és hasizomerősítő-gyakorlatokat végez, és legalább 5 percen keresztül ugrókötelezik is, emellett a táncpróbák és a fellépések során sem kíméli magát.

Ami pedig étrendje szigorúságát illeti, Gaga korábban azt mondta, ha sajtburgert kíván, inkább egy kis salátát eszik. Személyi edzője szerint viszont szó sincs spártai szigorról, hiszen az extravagáns sztár étrendjébe olykor belefér akár a palacsinta is – persze cukor nélkül.

Emellett sok sztárhoz hasonlóan ő is rajong a quinoáért. Ezt a dél-amerikai gabonafélét a szakemberek igazi főnyereménynek tartják, hiszen gluténmentes, sok rostot tartalmaz, és számos étel alapanyaga lehet a kásáktól a süteményekig.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X