Főoldal > AKTUÁLIS > Ő lehet a tehetségkutató új mentora!

Ő lehet a tehetségkutató új mentora!

húsmentormozgássztártánc
0

Írta: and

Ha te is olvasgatod a külföldi sztárokról szóló híreket, legutóbb talán azt látva

Ha te is olvasgatod a külföldi sztárokról szóló híreket, legutóbb talán azt látva lepődtél meg, hogy az extrém szereléseiről és temperamentumos természetéről híres Nicki Minaj lehet az American Idol harmadik zsűritagja.

A 25 éves énekesnő szerződtetését még nem erősítették meg, de a műsor korábbi rajongói remélik, hogy nem is fogják, hiszen akármilyen érdekes karakter is lehet a világsztárrá avanzsált Nicki, szerintük a világ nincs felkészülve egy ilyen extravagáns zsűritagra.

Mások szerint pedig Nicki az, aki nincs felkészülve teljesen arra, mi mindennel járhat egy országos népszerűségű tehetségkutató, így többen féltik a heves vérmérsékletű énekesnőt a rendszeres kiborulásoktól.

A Trinidadi születésű rapper egyébként nemcsak sikereire, hanem extrém megjelenésére is nagyon büszke. Ez nemcsak színes szereléseit, elképesztő fellépő cuccait és bohém hajkoronáit jelenti nála, hanem nőies alakját is. 

nicki2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az énekesnő nem tartozik a legvékonyabb sztárok közé, de ő ezt szerencsére nem is bánja, fogyókúrákról pedig hallani sem akar. Nicki idén tavasszal az egyik népszerű, külföldi magazinnak elmondta, hogy nem szereti az edzőtermeket, a futópadtól pedig egyenesen rosszul van. Így nála a konditermi sportolás nem jöhet szóba, vagy csak vészhelyzet esetén.

„Ha az élet mégis úgy hozza, hogy gyorsan le kell adnom pár kilót, akkor egyszerűen nem eszem cukrot és keményítőt tartalmazó ételeket” – árulta el. A világsztárról egyébként azt is lehet tudni, hogy a külseje érdekében az egészséges táplálkozást egy kicsit komolyabban veszi annál, mint amit a világnak mutat.

A 25 éves híresség igyekszik rendszeresen sok friss zöldséget és gyümölcsöt szedni a tányérjára. Reggelire szívesen rágcsál például répaszeleteket, paprikát, zellert vagy gyümölcsöket egy bögre zöld teával.

Ebédre olykor két szelet teljes kiőrlésű lisztből sütött kenyeret fogyaszt el avokádóval, spenóttal, paradicsommal és desszertként szilvával. Délután mandulát nassol, mellé egy kis sovány tejet szürcsöl, vacsorára pedig friss zöldségeket, vagy zöld salátát eszik egy kevés citromlével.

A Wellness Cafe szerint Nicki jól dönt, ha sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, ám a megfelelő proteinbevitelre nagyon kell figyelnie, hiszen ha nem eszik elég húst, annak negatív következményei lehetnek.

Emellett a mozgást is rendszeresítenie kellene: a táncpróbái mellett olykor egy kiadós séta vagy túrázás jót tenne neki, egészsége és fittsége szempontjából is. Egy személyi edzővel pedig közösen dolgozhatnának ki olyan edzésprogramot, változatos gyakorlatokkal, melyek nem válnának rutinszerűvé és unalmassá az énekesnő számára.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X