Főoldal > AKTUÁLIS > 10 kiló plusz! Fél évvel a szülés után sem fogyott le a sztáranyuka

10 kiló plusz! Fél évvel a szülés után sem fogyott le a sztáranyuka

anyaságdiétafogyásfogyókúra
0

Írta: and

Úgy tűnik, Hilary Duff nem áll be azon sztármamik sorába, akik a szülés után két-három h&

Úgy tűnik, Hilary Duff nem áll be azon sztármamik sorába, akik a szülés után két-három héttel már vékonyabbak, mint a baba előtt voltak. A színész-énekesnőnek ugyanis márciusban született meg a kisfia, Luca, de ő még most sem adta le a várandóssága alatt felszedett pluszsúlyt.

Barátai szerint a világsztár legalább 10 kilóval nehezebb most, mint a baba előtt volt, de ez a jelek szerint Hilary-t érdekli a legkevésbé: a róla készült fotók tanúsága szerint ő nagyon boldog, kiegyensúlyozott, és az anyaság minden pillanatát hihetetlenül élvezi.

A 25 éves hírességet legutóbb Los Angeles-ben, pontosabban Studio City-ben kapták lencsevégre, amikor épp Pilates órára tartott. És bár testre simuló sportruházata kiemelte a problémás területeket, a sztár cseppet sem tűnt bosszúsnak a leselkedő paparazzókat észlelve, sőt, küldött feléjük néhány ellenállhatatlan mosolyt.

„Nem tartok ott a fogyásban, ahol szeretnék, de nem is akarom elsietni a dolgokat” – nyilatkozta korábban a Lizzie McGuire és a Pletykafészek című sorozatokból, illetve az ÖcsiKém című moziból is ismert színésznő.

hilary2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Rendszeresen sportolok, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a pluszkilókat leadjam, de szeretnék a helyes úton maradni” – tette hozzá, arra utalva, hogy ő bizony nem kér többet a gyorsdiétákból.

Ezekkel korábban meggyűlt a baja: mint azt a Wellness Cafe is megírta, 17 és 19 éves kora között Hilary folyton diétázott, de később rájött, hogy ez nem vezet jóra. „Meguntam, hogy csak grillcsirkén és zöldségeken éljek, ezért ma már mindent eszem, de mértékkel” – mondta egy korábbi nyilatkozatában.

Az ételekhez való hozzáállása sem a terhessége alatt, sem pedig a szülés után nem változott: imádja a finomságokat, és bizony pluszkilók ide vagy oda, szívesen falatozik például kedvenc csokis sütis dobozából.

Azt pedig a Twitterre is kiírta rajongóinak, mennyire odavan a testvére által készített kecskesajtért. „Kedveskedjetek egy kicsit magatoknak, és csináljátok meg ti is MOST” – biztatta követőit, megosztva a számára bevált receptet.

A színész-énekesnőt néhányan persze kritizálják, mondván, hogy cseppet sem érdekli őt a kinézete, és hírességként nem engedheti meg magának, hogy ilyen „ducin” járjon-keljen Los Angeles utcáin.

A Wellness Cafe csapata viszont örül annak, hogy végre egy hús-vér lány Hollywoodból, akit szemmel láthatóan jobban érdekel a kisfia boldog mosolya és kiegyensúlyozottsága, mint az, hogy mikor nyeri vissza a baba előtti vonalait.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X