Főoldal > AKTUÁLIS > Különös fotók: Ő a Bulgari új illatának arca

Különös fotók: Ő a Bulgari új illatának arca

arcillatsztár
0

Írta: and

Fekete csipkeruha, fehér gyémántok, sejtelmes fény: így kelti életre Kirsten Dunst a klasszikus hollywoodi

Fekete csipkeruha, fehér gyémántok, sejtelmes fény: így kelti életre Kirsten Dunst a klasszikus hollywoodi színésznőt, méghozzá a Bulgari új, Mon Jasmin Noir L’Elixir nevű parfümjének reklámjában.

A 30 éves világsztár korábban is szerepelt már a Bulgari kampányaiban. Munkái közül talán a Mon Jasmin Noir L’Eau Equise illat reklámfotója a legismertebb, ahol egy hatalmas hímoroszlánnal pózol.

Az új reklámkampány képei viszont nem arattak osztatlan sikert a márka, sem a színésznő rajongóinak körében. Internetes fórumokon sokan azt írják, a híresség számára nagyon előnytelenek a képek, ugyanis világos bőrével, szőkén úgy néz ki ebben a fényben, mintha nem is élne.

Mások viszont úgy vélik, Kirsten épp azért tökéletes, mert nem tökéletes: ajkai túl vékonyak, és a fotókon szemei sem ragyognak, mégis olyan kisugárzással rendelkezik, ami nemcsak a márkát, hanem az illatot is vonzóvá teszi.

kirsten5.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híresség persze nemcsak parfümreklámokkal foglalkozik az utóbbi időben: a Charm című filmet már befejezte, ebben egy kisebb szerepet kapott. Jelenleg a The Two Faces of January-t forgatja, és két másik mozijának előkészítése is zajlik.

Emellett természetes számára, hogy az alakján is nap mint nap dolgozik, hogy a vásznon és a hétköznapokon is tökéletesen mutathasson. Ez nála nem azt jelenti, hogy folyton az edzőteremben tapos, ellipszistrénerezik vagy súlyt emel, hanem azt, hogy megtalálta a számára legjobb mozgásformákat.

Kirsten nagyon szeret a szabadban sportolni, kedvencei például az úszás vagy a tenisz. Emellett imád a barátaival lenni, ezért gyakran mennek együtt olyan órákra, ahol közös élménnyé válik a mozgás – ilyen lehet például egy táncóra.

A színésznő egyébként akkor is szívesen perdül táncra, kedvenc tánc DVD-i segítségével, ha épp utazás vagy napi 12 órás forgatás után kevesebb ideje jut mozgásra. Emellett van még egy trükkje: ha kevesebbet tud edzeni, megnöveli az edzések nehézségi fokát. Például felpattan a futópadra, ahol meredek lejtőt állít be, vagy a szabadban széllel szembe fut.

Olykor pedig üres gyomorral mozog, ami tapasztalatai szerint nagyon hatásos, mert fokozza a zsírégetést. De persze arra mindig figyel, hogy az edzések után hidratálja szervezetét, illetve később egyen is valamit.

A Pókember 2 és 3 csinos főhősnője egyébként a sav-bázis egyensúly megtartására törekszik a szervezetében, ezért 30%-ban savas, 70%-ban lúgos ételeket igyekszik fogyasztani. Étrendjébe így sok friss zöldség és gyümölcs kerül (ezekből sem mindegyik), de mogyorót, mandulát is rágcsál, és sok szénsavmentes ásványvizet iszik.

„Gyakran eszem, de mindig kis adagokat fogyasztok. A gabonaféléket kerülöm, de ha kenyeret szeretnék enni, akkor azt eszem. Próbálok ésszerűen táplálkozni, és lehetőség szerint minél tovább megőrizni az egészségemet és fittségemet” – mondta egy interjúban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg a kisfilmet is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X