Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi szingli! Így néz ki most az X-akták színésznője

Szexi szingli! Így néz ki most az X-akták színésznője

diétafogyás
0

Írta: and

Sokan aggódtak Gillian Andersonért, amikor a színésznő és kedvese, Mark Griffiths augusztusban bejelentették

Sokan aggódtak Gillian Andersonért, amikor a színésznő és kedvese, Mark Griffiths augusztusban bejelentették, hogy pontot tesznek 6 éve tartó kapcsolatuk végére. A barátok, ismerősök és rajongók attól tartottak, hogy az X-akták színésznőjét megviseli majd a szakítás, ám a jelek szerint ez nem így történt.

A világsztárt legutóbb Rómában kapták lencsevégre, ahol a Fiction Festen átvehette az Excellence Award elnevezésű díjat. A híresség csodálatosan nézett ki az eseményen: senki sem tudta levenni a szemét fantasztikus alakjáról, amit tökéletesen kiemelt mélyen dekoltált, fekete, a mellrésznél narancs és türkiz színű csíkokkal díszített ruhája.

A színésznőről készült képek alapján valószínűleg mi sem mondtuk volna meg, hogy 44 éves, három gyermek anyukája, vagy épp igyekszik túllendülni egy kapcsolat lezárását övező nehézségeken.

gillian2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze a jól értesült külföldi bulvárlapok tudni vélik, hogy Gillian szuper formájának titka egy új szerelem: állítólag az évtizedes pletykák után most tényleg összejött David Duchovny-val. Az X-akták legendás párosa persze cikkünk születésének pillanatáig nem erősítette meg a híreszteléseket.

A színésznőt egyébként tényleg bármikor megtalálhatja a szerelem, hiszen remekül néz ki. Ennek egyik oka, hogy harmóniában igyekszik élni a világgal és önmagával, és egészséges táplálkozási szokásait, valamint a rendszeres mozgást sem mellőzi.

Korábban azt nyilatkozta, hogy diétázni nem hajlandó, tehát mindenből eszik, amit csak megkíván, viszont nagyon figyel a mennyiségekre. Nem eszik minden nap hamburgert, de ha úgy érzi, képtelen lenne folytatni a napját egy hambi nélkül, akkor egy felet megeszik. Lassan, élvezettel fogyasztja el az ételt, így kevesebbet is kíván belőle.

A főétkezéseket nem hagyja ki, és igyekszik a köztes időben semmit sem enni. Ha mégis megéhezne, egészséges nasival csillapítja a rátörő farkaséhséget, ami lehet például zöldség, gyümölcs, humusz vagy egy marék mandula.

Emellett minden este átgondolja, miket szedett a tányérjára aznap, mert nála ez is része a tudatos és egészséges táplálkozásnak. Mivel sok friss zöldséget, salátát és gyümölcsöt fogyaszt, általában elégedett magával, de ha aznap hamburger vagy szénhidrátdúsabb étrend volt nála a nyerő, akkor vacsorára csak valami könnyűt eszik, például egy finom salátát.

A többletkalóriákat szívesen le is mozogja, hiszen imádja a vízi sportokat, például gyakran úszik, vagy kocog a part menti homokban. Másik kedvenc mozgásformája a jóga, amit évek óta lelkesen űz, és ezt vékony termete is hűen tükrözi.

Gillian Anderson és a tökéletes smink

Az X-akták színésznője számára három dolog nagyon fontos: a megfelelő arctisztítás, egy szuper arckrém és a tökéletes alapozás. Emellett nem használ rúzst, csak szájfényt, szemhéjpúderei és körömlakkjai pedig világos színek helyett inkább sötét árnyalatokban pompáznak.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X