Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg 44 éves? Kihívó fotósorozat a szupermodellről

Tényleg 44 éves? Kihívó fotósorozat a szupermodellről

diétaegészségfotósztár
0

Írta: and

Alighanem a négyes lehet Stephanie Seymour szerencseszáma, ugyanis a szupermodell 44 évesen, négy gyerkőc után jobb

Alighanem a négyes lehet Stephanie Seymour szerencseszáma, ugyanis a szupermodell 44 évesen, négy gyerkőc után jobb formában van, mint az elmúlt évek során bármikor, és ezt nemrég a kamerák előtt is bebizonyította.

A kilencvenes évek egyik ünnepelt topmodelljét egy neves külföldi magazin őszi különszámába fotózták, ahol nemcsak szexi pózokat kellett felvennie, hanem bizony kihívó szereléseket is.

A képeket látva az egyik brit napilap újságírója azt írta a Victoria’s Secret egykori angyaláról, hogy olyan, mint a jó bor: az idő múlásával is megőrzi értékeit, sőt, egyre jobb lesz. Pedig Stephanie a közelmúltban még arról beszélt egy interjúban, hogy bizony az ő teste is változik.

„Egy évvel ezelőtt 5 kilót szedtem fel, ami bizonytalanná tett” – árulta el. És bár nekünk, külső szemlélőknek talán úgy tűnik, hogy ettől a néhány pluszkilótól heteken belül meg lehet szabadulni, a híres-neves Sports Illustrated magazin egykori címlaplányának ez mégsem ment egyszerűen.

seymour2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Stephanie ugyanis számos magánéleti problémával küzdött, például férjével, Peter Branttel 2009-ben kezdeményezték a válást, és a per során mindketten számos lelki sebet szereztek. Ezért is lepődött meg mindenki, amikor hónapokkal később váratlanul kibékültek, és azóta is együtt vannak.

A több mint 300 címlapfotóval és a leghíresebb magazinoknak készült képsorozatokkal büszkélkedő modell láthatóan rendbe tette a lelkét, és miután megnyugodott, nemcsak családjára, hanem önmagára is sokkal jobban figyel.

Ebbe az is beletartozik, hogy nem fal be akármit, akármikor: a rendszeresség és az odafigyelés híve. Vagyis igyekszik naponta legalább ötször étkezni, ezért két-három óránként, lehetőleg kis adag ételeket szed a tányérjára.

Stephanie az egészséges falatok mellett a rendszeres edzést is beiktatja: hetente több alkalommal végez súlyzós edzést, illetve kardiózik, de legszívesebben a férjével megy kirándulni vagy kocogni.

A gyönyörű sztárról azt beszélik, manapság leginkább már ügyes plasztikai sebészének köszönheti, hogy meg tudja őrizni szuper formáját, de a modell szerint az odafigyelés és a belső harmónia minden ránctalanító készítménynél jobb hatással van ránk, nőkre.

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X