Főoldal > AKTUÁLIS > 5+1 tipp: így marad szupercsinos a szexi színésznő

5+1 tipp: így marad szupercsinos a szexi színésznő

diétafogyásfogyókúra
0

Írta: and

Ha azért csüggedsz, mert idén sem sikerült elérned az általad kitűzött célokat a diétá

Ha azért csüggedsz, mert idén sem sikerült elérned az általad kitűzött célokat a diétában vagy az edzések tekintetében, ne tedd, hiszen most sem késő változtatni! Inspiráljon a szexi Amber Heard, aki nemcsak elérte az álomalakot, hanem azt is elárulja, hogyan tudta megtartani.

A modell-színésznőtől mindannyian tanulhatunk, hiszen külföldi lapok vele készített interjúiból kiderül, hogy akaraterejével és hozzáállásával volt képes csodákra, nem pedig gyors megoldásokkal, vagy plasztikák tömkelegével.

1. Motiváld saját magad!

Ha visszatekintene, Amber is számos sikertelen fogyókúrát és félbehagyott edzéstervet látna a múltjában. De ő nem a régi dolgokkal, hanem a jövővel foglalkozik, méghozzá úgy, hogy önmagát motiválja. „Amint elkezdesz edzeni, egy rövid idő után a tested hozzászokik, majd igényli a mozgást. Jobban érzed majd magad, és időt fogsz szakítani a sportra, csak mondogasd magadban, hogy ezt akarod. Légy saját magad legerősebb motivációja” – mondta.

2. Az egészséged a legfontosabb!

A 26 éves sztár már most tisztában van azzal, hogy milyen fontos az egészsége, amit edzésekkel és helyes táplálkozással szeretne még tovább megőrizni. „Sokan azt gondolhatnák, azért járok edzőterembe, mert vékony szeretnék maradni, de számomra az egészségem sokkal lényegesebb!” – árulta el.

amber2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Próbálj ki minél több mozgásformát!

Ha még nem tudtad eldönteni, milyen sporttal maradhatsz egészséges és vékony, Amber azt javasolja, hogy próbálj ki minél több mozgásformát, akár a barátnőiddel vagy a szerelmeddel. „Nekem a futás vált be leginkább, mert szinte bárhol és bármikor csinálhatom, ha van egy kis időm. De az utóbbi időben nagyon megszerettem a teniszt és a Pilatest is” – mesélte.

4. Arra van időd, amire igazán akarod!

A szépség azt sem tagadja, hogy nagyon elfoglalt, de egyetért azzal a nézettel, mely szerint mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Ezért számodra sem lehet kifogás, hogy nem tudsz heti 4-5 alkalommal 15-20 percet magadra szánni – akár egy kiadós sétával, vagy azzal, hogy lift helyett a lépcsőt választod.

5. Főzz magadnak!

A modell azért szereti saját magának főzni, mert így biztos lehet abban, hogy a hozzávalókból mennyi kerül az ételeibe. „Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, de a sovány húsokkal sincs gondom. A címkéket mindig megnézem, és ha olyan összetevők is szerepelnek rajtuk, melyeket én nem ismerek, inkább otthagyom az ételt a polcon” – árulta el.

+1: Amber harmóniájának titka

A gyönyörű híresség sokat dolgozik – jelenleg négy filmje készül, de nagyon ügyel arra, hogy harmonikus kisugárzását elfoglaltságai ellenére is megőrizze. Ebben ugyanolyan fontos lehet számára egy kiadós masszázs, mint a szerelmével töltött idő, vagy az, hogy nem titkolja: a lányokat éppen annyira szereti, mint a fiúkat. A vallomások pedig, mint mindannyian tudjuk, általában felszabadító erővel hatnak a lelkünkre…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X