Főoldal > AKTUÁLIS > Börtönbe került a szexi énekesnő

Börtönbe került a szexi énekesnő

diétaénekesnőfitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Paulina Rubióról ismét nem énekesnői kvalitásai miatt szólnak a hírek, hanem azért, mert a

Paulina Rubióról ismét nem énekesnői kvalitásai miatt szólnak a hírek, hanem azért, mert a mexikói szupersztár újabb botrányba keveredett: külföldi lapok és internetes oldalak arról írnak, hogy a híresség egy időre rács mögé került.

A 42 éves Paulinát azért tartóztatták le, mert állítólag bántalmazta asszisztensét, Felipe Betancurt. Az énekesnő lekéste ugyanis a Miamiból Mexikóba tartó repülőgépet, és segítője hiába foglalta át helyét a következő járatra, a sztárnak nem tetszett, hogy ezúttal nem az első osztályra szólt a jegye.

Az asszisztens arról számolt be, hogy a híresség nekiesett, és ütötte, rugdosta őt, illetve minden tárgyat megpróbált hozzávágni, ami csak a keze ügyébe került a reptéren. A férfinak egy amerikai weboldal szerint súlyos sérülései vannak, és az őt ért lelki traumát is csak úgy lenne képes feldolgozni, ha Paulina 250 ezer dollárnyi kártérítést fizetne neki.

paulina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A botrányt állítása szerint a rendőrök szakították félbe, akik elvitték a helyszínről a dühöngő énekesnőt. Paulinának egyébként nem ez volt az első olyan esete, ahol temperamentuma sodorta bajba: tavaly, egy közlekedési baleset után üvöltözni kezdett a rendőrökkel, amiért szintén bilincs kattant a csuklóján.

Pedig a szexi híresség korábban azt hangoztatta, hogy kisfia, Andrea Nicolás két évvel ezelőtti születése után sokkal felelősségteljesebb és megfontoltabb lett. Rajongói viszont legfeljebb azt láthatják, hogy csinosabb és vékonyabb, mint valaha.

A sztár nem titkolja, hogy ezt kemény munkával érte el. Korábban a Twitteren osztotta meg diétás és fitnesztippjeit követőivel, és ezen ötpontos „szabályrendszer” értelmében a 42 éves híresség tényleg figyel önmagára. Nagyon sok vizet iszik, lehetőség szerint szénsavmentes ásványvizet, illetve rengeteg friss zöldséget, salátát és gyümölcsöt fogyaszt.

Emellett az ételek sózását sem viszi túlzásba, habár azt vallja, hogy valamennyire sóra szüksége van a szervezetünknek, vagyis a teljes megvonásban sem hisz. Ez a szénhidrátokra is igaz nála, de mindig igyekszik mértéket tartani.

Ha pedig megkíván egy szelet kenyeret, akkor a teljes kiőrlésű verziót választja fehér kenyér helyett, illetve édesítésre sem fehér cukrot használ, hanem leginkább mézet. Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, azt is beiktatja zsúfolt mindennapjaiba: imád táncolni, jógázni, nyaralása alatt pedig sokat úszik, vitorlázik, vagy kétéves kisfia után szaladgál.

Paulina karácsonya

Az énekesnőnél minden évben hatalmas családi ünnep a karácsony, és talán mióta anyuka, még nagyobb hangsúlyt kap nála a szeretet ünnepe. Valószínűleg az adventi készülődés és a fadíszítés közben is elénekli kisfiának kedvenc karácsonyi dalait, például a Joy To The World című számot, amit 2005-ben a Disney’s Christmas Parade című műsorban is előadott.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X