Főoldal > AKTUÁLIS > Megdöbbentő titok a sztár múltjából!

Megdöbbentő titok a sztár múltjából!

adventdiétakarácsonytáplálkozás
0

Írta: and

Lindsay Lohanről már számos hajmeresztő cikket láthattunk a lapokban, ám a legutóbbi híreken még a

Lindsay Lohanről már számos hajmeresztő cikket láthattunk a lapokban, ám a legutóbbi híreken még a legedzettebb bulvárfalók közül is sokan meglepődtek. A hírességről ugyanis kiderült, hogy van egy eltitkolt féltestvére, akit ő látni sem akar.

A színésznőként és modellként is emlegetett sztár húgáról annyit lehet tudni, hogy Ashley-nek hívják és 17 éves, tehát akkor fogant, amikor Lindsay szülei még házasságban élve tervezgették saját maguk és gyermekeik jövőjét.

Lohan papa viszont már akkor is megfordult a szoknyák után, sőt, a jelek szerint futott is utánuk, hiszen vizsgálat is bizonyítja, hogy Ashley az ő lánya, aki 1995-ben egy Kristi Horn nevezetű hölggyel folytatott románcából született.

Lindsay barátai szerint nem haragszik féltestvérére, de a szituációt elítéli és gusztustalannak tartja. Nemrég egy interjúban is megerősítette, hogy nem foglalkozik a dologgal, és arra is utalt, hogy húgát látni sem szeretné.

lindsay2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Arról is gyakran beszél, hogy édesanyjával, Dinával nagyon jó a kapcsolata, amit minden bizonnyal lelki egyensúlya miatt is fontosnak tart. A 26 éves sztárt ugyanis korábban filmes munkáinál jóval gyakrabban emlegették drog- és alkoholproblémái, valamint a törvénnyel való számtalan összeütközése miatt.

„Ezeknek az időknek vége, bulizni sem voltam hónapok óta. Amikor egy barátommal mégis elmentünk az egyik kedvenc helyünkre, én kellemetlenül éreztem magam. Nem azért, mert kísértésbe estem, hogy ismét ugyanazt csináljam, amit régen, hanem mert már nem vagyok ugyanaz az ember” – magyarázta egy interjúban, majd kiemelte, hogy végre magára talált, és igyekszik megőrizni lelki- és szellemi egyensúlyát.

Ebben alighanem az is szerepet játszik, hogy az elektromos cigarettának köszönhetően abbahagyta a dohányzást, és remélhetőleg ezúttal nem szokik vissza. Illetve rájött, hogy egészsége érdekében jobb, ha a rendszeres sport alatt nem csupán a bulikban történő ugrálást és a drága butikok bevásárlótáskáinak cipelését érti.

„Az utóbbi időben megszerettem a spinninget. Reggelente járok órákra, ezért sokszor elég korán kelek, de nem bánom. Ez tényleg egy remek mozgásforma, teljesen felpörget” – mondta korábban.

Lindsay tehát nagy lépést tett afelé, hogy Hollywood botrányhős sztárjából olyan színésznővé váljon, akinek fontos az egészsége és a fittsége is. Ezen kívül az utóbbi hónapokban munkamoráljára sem lehet panasz.

„Minden nap forgatókönyveket olvasok, és felhívom az ügynököm, mert dolgozni akarok. Ha elfoglalom magam, soha nem a régi életem lesz számomra fontos, hanem az, hogy megvalósítsam a terveimet és céljaimat a jövőben” – tette hozzá.

Békés karácsonyra készül?

Lindsay tavaly Playboy-fotózással és Yves Saint Laurennál tett shopping körúttal ünnepelte a karácsonyt, idén viszont arról beszélt egy interjúban, hogy nyugalomban, családja körében szeretné tölteni az ünnepeket. Semmi botrány, csak szeretet és boldogság? Meglátjuk, sikerül-e a sztár terve, mi nagyon szorítunk neki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X