Főoldal > AKTUÁLIS > Halálosan megfenyegették a gyönyörű énekesnőt

Halálosan megfenyegették a gyönyörű énekesnőt

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Számos zenei díja mellett Taylor Swift sokak szerint a világ legszimpatikusabb énekesnőjének járó

Számos zenei díja mellett Taylor Swift sokak szerint a világ legszimpatikusabb énekesnőjének járó elismerést is megérdemelné, már ha volna ilyen. A 22 éves szépséget milliók kedvelik, mert egyszerű, kedves lány, aki nem magánéletével, hanem tehetségének köszönhetően szeretne bekerülni a lapokba. 

Taylornak olyan élete lehet, amiről rajongói csak álmodnak, de az utóbbi napok során mégsem biztos, hogy bárki szívesen cserélt volna vele. Ennek az az oka, hogy a csinos sztár halálos fenyegetéseket kapott az interneten, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a One Direction fiúcsapat szívtiprójával, Harry Stylesszal jár.

Egyesek szerint a dolog már olyan komoly, hogy nemcsak ők ketten voltak elválaszthatatlanok egy X-faktoros fellépés próbáin, illetve azt követően, hanem Harry Taylor mamájával nézte végig a szépséges énekesnő produkcióját.

Ez persze kiverte a biztosítékot a rajongóknál, és sokan gonosz dolgokat írtak a szőke világsztárnak a Twitteren. „Meggyilkollak, Taylor Swift, nem fogsz az én Harrymmel járni” – idézi egy brit lap a fenyegető üzenetek egyikét, melyhez nagyon sok hasonlót kapott az énekesnő.

taylor2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Arról megoszlanak a vélemények, hogy a közösségi oldalakon kapott kegyetlen üzenetek valós veszélyt jelentenek-e, de Taylor közvetlen környezetében állítólag nagyon óvatosak, és inkább mindent komolyan vesznek.

A híresség viszont állítólag nem fél, és köszöni szépen, jól van, megpróbálja ugyanúgy élni az életét, ahogyan eddig is. Ebbe beletartozik többek közt a rendszeres mozgás is: leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat.

Ami pedig az étkezéseket illeti, Taylorról azt írják a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat.

Mások szerint viszont kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.

Majd hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és állítólag a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X