Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját az X-Faktor csinos mentora

Így őrzi alakját az X-Faktor csinos mentora

diétafogyásmentor
0

Írta: and

Keresztes Ildikóról sokan azt gondolják, hogy imád sportolni, valamint diétákkal és rengeteg mozg&

Keresztes Ildikóról sokan azt gondolják, hogy imád sportolni, valamint diétákkal és rengeteg mozgással tartja fitten magát, ám az énekesnő szerint ez nem így van – ő inkább a jó géneknek hálás a külsejéért.

„A családomban nagyon szerencsés a női vonal, így én is jó géneket örököltem. A nagymamám után 80 éves korában is megfordultak a pasik, amiért én fel voltam háborodva, hogy miért nem utánam forognak – mesélte nevetve az X-Faktor sajtótájékoztatóján.

Majd hozzátette: büszke az anyukájára, aki 73 évesen legalább 10, de inkább 15 évet letagadhat. „Nekem is van egy kedves sztorim ezzel kapcsolatban: épp a minap voltam vendégségben egy családnál, és az ő 18 éves fiuk 32 évesnek tippelt. Mondtam is magamnak, hogy jól van, még nincs nagy baj – árulta el mosolyogva.

Az X-Faktor csinos mentoráról köztudott, hogy korábban élsportoló volt, és gyermekkorától kezdve lételeme volt a mozgás. „5 éves korom óta nagyon komolyan tornáztam, balettoztam, táncoltam, egészen a Testnevelési Főiskola elvégzéséig. De azután tényleg felhagytam a sporttal, aminek egyébként nem örülök” – mondta. 

ildi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Természetesen időnként újra elkezdem, megtetszik egy-egy új irányzat, és olyankor rájövök, hogy mozognom kellene, mert ez nagyon jó. De az első két hét mindig kemény az izomláz miatt, így ezután általában gyorsan megfutamodom. Az viszont állandó tendencia nálam, hogy a sportot visszahozzam az életembe, és heti rendszerességgel járjak mozogni” – tette hozzá.

Ildikó azt is elárulta, hogy a sportolói múltjából fakadóan nagyon vigyáz a testére. „Nem dohányzom, nem iszom, igyekszem nem sokat éjszakázni. A túl zsíros, túl fűszeres ételeket pedig egyébként sem szeretem, így ezek mellőzése nem is jelent lemondást számomra. Húsféléket pedig nem igazán szoktam fogyasztani, mert állatvédő vagyok” – mondta.

Az X-Faktor mentora arról is beszélt, hogy minden bizonnyal a stressz is felelős vékonysásáért. „Engem valószínűleg a stressz tart karban, mert nagyon maximalista, stresszes ember vagyok. Mindig mindenhonnan el vagyok késve, futok, rohanok… de másképp nem tudnék élni. Ilyen az életem” – mesélte.

De persze ha teheti, ő is igyekszik kikapcsolódni, például egy kis kényeztetéssel. „Szeretem ápolni a bőrömet, a hajamat és a körmeimet, de nem vagyok az a tükörben élő csaj, aki egész nap azzal foglalkozik, hogy a sminkje és a frizurája tökéletes-e. De mint minden nő, én is szeretek kipróbálni új helyeket, új kezeléseket, szolgáltatásokat. Olykor kapok kuponokat, meghívásokat, és ami megtetszik, oda visszajárok” – árulta el.

Nagykoncertjére készül

Ildikóra nemcsak az X-Faktor mentoraként, hanem énekesnőként is új feladat vár, ami nem más, mint egy különleges koncert. „Lesz egy nagykoncertem a Millenárison november 23-án, ahová meghívtam három mentoráltamat, Takács Nikolaszt, Baricz Gergőt és Király L. Norbit is. Az X-Faktor közben szeretnénk ezzel egy kis ajándékot átnyújtani a rajongóinknak, és persze bulizunk egy nagyot” – tette hozzá Keresztes Ildikó.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X