Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csinos alakját a Jóban Rosszban színésznője

Így őrzi csinos alakját a Jóban Rosszban színésznője

bioegészségszínésznő
0

Írta: and

Nem szokatlan, ha színészek és újságírók gyakran futnak össze különböző rendezv&

Nem szokatlan, ha színészek és újságírók gyakran futnak össze különböző rendezvényeken, de a közelmúltban úgy alakult, hogy Fábián Anitával 24 órán belül kétszer is sikerült találkoznom. Először a La Plaza Étteremben rendezett spanyol esten, majd másnap az Abigél című színdarab különleges sajtótájékoztatóján az Uránia Filmszínházban.

Amikor beszélgetni kezdtünk, a darab Zsuzsanna testvérét alakító Anita a kollégáihoz hasonlóan saját agyagszobrán dolgozott – ezekkel az alkotásokkal a szereplők azt szerették volna megmutatni, mit jelent számukra Abigél figurája. De a színésznő munka közben is örömmel válaszolt a Wellness Cafe kérdéseire, hiszen egészsége és fittsége nagyon fontos számára.

„Általában igyekszem kipihenni magam, és mivel erdőszélen lakom, sokat vagyok szabad levegőn. Emellett odafigyelek arra, mit vásárolok: megnézem a címkéket, és arra törekszem, hogy elkerüljem az E-betűket. Nem könnyű, de mindent megteszek ennek érdekében” – mondta. 

fabian2.jpg ()Majd hozzátette: a bio dolgokat különösen szereti, és többnyire ösztönösen ezeket kívánja meg. „Úgy érzem, szerencsés alkat is vagyok, hiszen bizonyos dolgokat nem is kívánok, mint például a zsíros falatokat. Sok étel esetében pedig szívesebben választom az egészségesebb alternatívákat, és mondjuk fehér kenyér helyett barnát eszem” – árulta el.

A színésznő elmondta azt is, hogy amikor elfoglaltabb, kissé rendszertelenné válnak nála az étkezések. „Néha tényleg olyan vagyok, mint egy kisgyerek: muszáj elém tenni a kaját, különben elfelejtek enni. De szerencsére van egy nagyszerű párom, aki van olyan gondoskodó és figyelmes, hogy rákérdez, ebédeltem-e” – mondta mosolyogva.

Anita 5 évig nem kávézott, de ez a rituálé mostanában mégis újra hozzátartozik a reggeleihez. „Amit én iszom, azt a hozzáértők nem is igazán neveznék kávénak, mert elég kevés benne a koffein. Rám egyébként nem élénkítő hatást fejt ki ez az ital, hanem leizzadok tőle és megdobogtatja a szívem, ha többet iszom belőle. Ezért fontos, hogy mértékkel fogyasszam” – magyarázta.

Ugyanez igaz nála az édességekre is, hiszen ezeket nagyon szereti, de odafigyel a mennyiségekre. „Igyekszem ezekből is az egészségesebb alternatívákat választani, például szívesen eszem tej alapú és tartósítószer-mentes nasikat, gyümölcsöt, vagy egy-két kocka étcsokit, és ezeket nem is vonnám meg magamtól. Sőt, el sem tudnám képzelni az életemet, ha nem lennének ilyen finomságok” – árulta el.

Ami pedig a mozgást illeti, a Jóban Rosszban színésznőjét mindig megnyugtatja a természet közelsége, és nagyon szeret a szabadban mozogni. „Az egyik kedvenc mozgásformám nem más, mint a biciklizés, de sokáig táncoltam is. Otthon pedig súlyzós gyakorlatokat is végzek, amikkel az edzés sokak szerint monoton, de engem mindig kikapcsol” – mesélte.

Fábián Anita és Abigél

A színésznő Zsuzsanna testvért alakítja az Abigél című darabban, saját Abigél-szobrának arcában pedig a lánya vonásait rejtette el, hiszen ő a mindene.
„Abigél az én képzeletemben annyi idős, mint a lányok a darabban. Egy finom, kecses hölgyként látom magam előtt. Az én őrangyalom egyébként a lányom, akinek valami közvetítő képessége lehet, ugyanis ha megkérem, segítsen és imádkozzon az esőért, vagy egy számomra fontos, ügyért, az mindig sikerül. Én benne hiszek” – mondta agyagszobra formázása közben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X