Főoldal > AKTUÁLIS > Kisgyermekes anyukaként is csinos Schell Judit

Kisgyermekes anyukaként is csinos Schell Judit

fitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Ami egyeseknek szemét, az másoknak felbecsülhetetlen értékű kincs. Ezt vallják a Duna Plaza Gondold ú

Ami egyeseknek szemét, az másoknak felbecsülhetetlen értékű kincs. Ezt vallják a Duna Plaza Gondold újra! programjának kitalálói is, akik kreatív ötletekkel igyekeznek felhívni a figyelmet az újrahasznosításra.

A program keretein belül megvalósult például egy látványos divatshow is, amelyen hazai hírességek, énekesnők és színésznők bújtak újrahasznosított anyagokból készült ruhákba. Kifutóra lépett többek közt Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn, Karsai Zita és Schell Judit is.

„A ruhám papír kéztörlőkből készült, és vatelinnel bélelték ki, hogy legyen tartása, illetve az is lényeges volt, hogy ne szakadjon szét könnyen” – mondta Schell Judit a Wellness Cafe-nak a divatbemutató után.

Majd hozzátette, egyrészt azért vállalta a fellépést, mert szívügye a környezetvédelem, másrészt pedig azért, mert egy barátnője csinált egy ugyanilyen bemutatót külföldön. „Kíváncsi voltam, itthon milyen újrahasznosított dolgokból készülnek ruhák, és ötletes dolgokat láttam” – tette hozzá.

A színésznőt is meglepték a papírból, kukászsákokból, újságokból, abroszból, csipketerítőből és dörzsi szivacsból készült kreációk, ahogyan a közönséget is. De a jelenlévők azt is láthatták, hogy a háromgyermekes színésznő szuper formában van. 

schell2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Elsősorban a genetikának köszönhetem a vékony alkatomat, és azt, hogy elég gyorsan visszanyertem az alakom a gyermekeim születése után. A kislányom februárban született meg, de a pluszkilók hamar leolvadtak rólam. Diétázni nem szoktam, a mozgás pedig az aktív mindennapok mellett nálam leginkább az úszást jelenti” – árulta el.

Majd hozzátette: akkor úszik, amikor a középső gyermekét viszi uszodába, és épp nincs vele a kicsi. Ezeket az alkalmakat nagyon élvezi, de mint mondja, talán gyakrabban is sor kerülhetne rájuk.

Azzal a világsztárok körében is népszerű nézettel pedig ő is egyetért, hogy a kisgyerekes anyukákon ritkán marad súlyfelesleg. „Nincs túl sok idő a pihenésre, és véleményem szerint a szoptatás mellett az éjszakázás is hozzájárulhat a fogyáshoz. Nálunk már a kicsi sincs fent éjjel, de egyszer-kétszer azért fel kell hozzá ébredni” – mesélte.

Judit a rendszeres étkezéseket a gyerekeknél mindig betartja, de saját magának kicsit nehezebben. „A legtöbb anyukához hasonlóan néha én is csak azt kapom be reggelire, amit a srácok a tányéron hagynak, de azért igyekszem odafigyelni, amennyire csak lehet” – mondta.

A csinos színésznő végezetül azt is elárulta a Wellness Cafe-nak, hogy bár új színházi produkciót tavaszig nem vállal, decemberben a Nejem, nőm, csajom című vígjátékban újra láthatja őt a közönség. 

Hogyan készül Schell Judit az adventi időszakra?

„Nálunk még nem igazán indult be a készülődés, egyelőre leginkább Boldizsár fiam várja ezt az időszakot, no meg a Jézuskát. Kivágja egy játékprospektusból azoknak a dolgoknak a képeit, amiket szeretne karácsonyra, és azokat felragasztgatja egy lapra. Rövidesen pedig elkezdjük a leveleket írni a Jézuskának, amire ő máris nagyon készül” – mesélte a színésznő. 

Fotó: TV2


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X