Főoldal > AKTUÁLIS > Megosztja a közönséget – Csobot Adéllal beszélgettünk

Megosztja a közönséget – Csobot Adéllal beszélgettünk

diétaénekesmozgás
0

Írta: and

Lehet szeretni és nem szeretni, de egy dolog biztos: Csobot Adélt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az erdélyi &

Lehet szeretni és nem szeretni, de egy dolog biztos: Csobot Adélt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az erdélyi énekesnőnek határozott véleménye van az élet dolgairól, és nincs ez másként a diétával és mozgással kapcsolatban sem.

 „Az X-Faktorban is nyilván az a legfontosabb, hogy a versenyzők nagyon jól énekeljenek, de a külső és a szuper forma is elhanyagolhatatlan” – kezdte a beszélgetést Csobot Adél az X-Faktor október 9-én tartott sajtótájékoztatóján.

Ő is egyetért azzal a nézettel, mely szerint az éneklés is egyfajta fizikai megterhelés a szervezet számára, és aki ezt jól szeretné csinálni, annak megfelelő erőnlétre is szüksége van. „A fittség és a jó közérzet nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az énekléssel se legyen gond – mondta.

Adél nem a diéták híve, hanem inkább a rendszeres mozgás mellett teszi le a voksát. „Évek óta táncolok, amit nagyon élvezek, emellett ha időm engedi, futni is szoktam. Volt, amikor rendszeresen jártam, mostanában viszont ez a sok elfoglaltságunk miatt sajnos nem jön össze” – mesélte.

csobot2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Szerintem egyébként mindenki számára hasznos tanács, hogy 24 órából 15 percet, vagy fél órácskát szánjon mozgásra. Ez nyilván nem könnyű, de nem is lehetetlen” – vélekedett az X-Faktor énekesnője.

Adél az egészséges táplálkozást is próbálja betartani, és igyekszik mindenből kellő mennyiséget fogyasztani. Bár nem vegetáriánus, elmondása szerint a húst nem annyira szereti, de a leveseket és a zöldségeket, gyümölcsöket annál inkább.

„Azt is mondhatnám, hogy a ’francia’ ételek a kedvenceim, ugyanis imádom a francia hagymakrém levest, pirítós kockával és sajttal, illetve a sütemények közül a francia krémest” – árulta el mosolyogva.

A fiatal tehetségnek most rengeteg a dolga, hiszen a műsor mellett számos megjelenés, próba, fotózás és interjú várja. A kérdés tehát adott: vajon az étkezésekre, és egyáltalán önmagára jut ideje mostanában?

„Megpróbálom úgy beosztani az időm a műsor alatt is, hogy mindenre legyen elég időm. Szeretném, ha továbbra is minden a maga helyén és idejében történne, beleértve az étkezéseket is” – fejtette ki.

Adél és a stílus

Az énekesnő már a válogatókon feltűnt eredeti öltözködési stílusával, és a sajtótájékoztatón is igazi művésznőként tündökölt. „Úgy gondolom, hogy jó az, ha valaki egy picit különbözik a megszokottól. Én például így érzem jól magam, és számomra ez fontosabb, mint az, hogy a megjelenésemmel kitűnök-e a tömegből. Egyébként ösztönösen választok érdekes ruhákat és különleges kiegészítőket, de van segítségem is, egy stylist, akivel együtt találjuk ki az öltözékeimet” – tette hozzá.

Fotó: Sajtóklub, Nánási Pál


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X