Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és vékony: így őrzi alakját a sorozat szexi sztárja

Fitt és vékony: így őrzi alakját a sorozat szexi sztárja

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha szereted a lelki drámákat ábrázoló sorozatokat, és a kissé naturális részletektől

Ha szereted a lelki drámákat ábrázoló sorozatokat, és a kissé naturális részletektől sem riadsz vissza, akkor már biztosan ismered a The Walking Dead című zombis sorozatot. Ha így van, a szereplők közül biztosan felfigyeltél Andreára, akit a csinos Laurie Holden alakít.

A színésznő külsejét elnézve nem sokan mondanák meg, hogy néhány nap múlva 43 éves lesz. Ezt a sztár véleménye szerint annak köszönheti, hogy nagyon jó viszonyban van saját magával, és bár odafigyel a mozgásra és az egészséges életmódra, semmit sem visz túlzásba.

Egy interjúban elmondta ugyan, hogy képes nagyon sokáig salátán és sovány húson élni, ha egy-egy szerep megkívánja, de azt sem titkolta, mik az igazi kedvencei. „Imádom a hamburgert, és ha csak egyetlen ételt ehetnék életem végéig, bizony az sem saláta lenne, hanem másik nagy kedvencem, a tészta” – nyilatkozta.

laurie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Arról is szívesen mesélt, hogy szabadidejében az elegendő alvás mellett az aktív pihenés híve. „Kedvenc sportom az úszás, amit gyerekkorom óta imádok, és majdnem minden nap járok is úszni. De ha kosárlabdáról van szó, akkor is gyorsan fellelkesülök. A Los Angeles Lakersnek szurkolok, a meccseiket rendszerint megnézzük a barátaimmal” – árulta el.

Mivel ilyen aktív nő, Laurie-nak nem sokat kellett szigorítania edzésmódszerein és diétáján, amikor a The Walking Dead forgatására hozta formába magát. „Az általam megformált Andrea elég aktív lány, aki sokat harcol, tehát amit tovább kellett tökéletesítenem a forgatásra, az az erőnlétem és a fegyverek ismerete volt” – mondta.

Laurie elsősorban kardió gyakorlatokkal készült a forgatásra, amit a mai napig lelkesen folytat – a már említett úszás mellett ez lehet futás, spinning vagy akár kocogás is. Ezen kívül pedig tovább ismerkedett a fegyverekkel, és úgy véli, ezeket egyre ügyesebben használja.

„Érzem és látom is, hogy a karom egyre erősebb, de a kedvenc testrészem a fenekem. Amit viszont nem szeretek magamon, az a lábfejem: csúnya, lapos, nem olyan szép formás, mint amilyet szeretnék” – árulta el korábban.

Laurie azt sem titkolja, hogy nem szeret edzőteremben kardiózni, ugyanis ki nem állhatja, ha sokan nézik, amikor izzad, és levegő után kapkod. „Az uszodában ez a veszély nem áll fönn, ha pedig futni támad kedvem, azt a természetben is lehet” – tette hozzá.

Laurie Holden és az ünnepek

A színésznő december 17-én ünnepli a születésnapját, és ha egy kicsit elnyújtja a barátokkal, családdal való találkozásokat, akkor ezt valószínűleg összevonhatja a karácsonnyal. „Imádom a szénhidrátokat, és persze a csokit is, amit a születésnapom környékén soha nem szoktam visszautasítani” – mondta egy korábbi interjúban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X