Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját az új sorozat szexi sztárja

Így őrzi alakját az új sorozat szexi sztárja

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Hayden Panettiere számára új kihívásokat és lehetőségeket jelent a Nashville című sorozat,

Hayden Panettiere számára új kihívásokat és lehetőségeket jelent a Nashville című sorozat, hiszen nemcsak az elkényeztetett tinisztár, Juliette Barnes karakterét kellett magában átgondolnia, hanem bizony a diétáját is.

A Hősök című sorozatból is ismert színésznő 18 éves kora óta vegetáriánus volt. A Nashville forgatási munkálatainak megkezdésével nagyjából egy időben viszont úgy döntött, ezen ideje változtatnia, mert gyakran érezte fáradtnak magát.

„Éreztem, hogy ez az étrend már nem felel meg nekem, és nem tetszett, hogy ennyire kevés az energiám. Ezért úgy döntöttem, egy kis halat, csirkét és tojást mégis fogok enni” – nyilatkozta a sztár. Majd hozzátette, reggelire általában zöldséges tojásrántottát fogyaszt, ami egész délelőttre feltölti őt energiával.

„Ebédre csirkét vagy halat eszem zöld salátával, vacsorára pedig szívesen fogyasztok sushit, aminek nagy rajongója vagyok. De azt mindig megkérdezem, hogy milyen halból készült, ugyanis veszélyeztetett halfajokat nem eszem” – árulta el.

hayden2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mivel nem túl magas, mindössze 157 cm, Hayden tisztában van azzal, hogy két-három pluszkiló is meglátszik rajta. „De nem fogok koplalni, és nem bírnám csak salátával a forgatásokon sem. Olykor pedig igenis bűnözöm egy kicsit, de próbálom a délelőtti órákban tenni, vagy edzés előtt” – mondta.

A 23 éves sztár egyik kedvenc nasija a chips, és kidolgozott magának egy olyan módszert, mellyel elmondása szerint kevesebbet kíván ebből. „Ha chipset szeretnék enni, először mindig valami egészségeset fogyasztok, ami után jóval kevesebbet bírok már rágcsálni” – mesélte.

Hayden azzal is tisztában van, hogy a bevitt pluszkalóriákat le kell dolgoznia: számára a tánc és a Bikram jóga vált be leginkább. „Ez utóbbiról úgy gondolom, hogy a testemet és a lelkemet is méregteleníti, hiszen a forróságban kiizzadom a méreganyagokat, a stresszt és a szervezetemben felhalmozódott felesleges vizet is” – vélekedett.

Hayden szépségtippje, amit karácsonykor is alkalmaz

Sokan kíváncsiak arra, mi a színésznő ragyogó külsejének és szépségének titka, amit Hayden nemrég egy interjúban árult el. „Ecsettel bronzosítót viszek fel az arcomra, a hajam vonaláig, majd a szemhéjamra, a nyakamra és a mellkasomra is teszek. Gyorsan ragyogó külsőt kölcsönöz, és nagyon jól mutat, ezért szerintem ideális karácsonykor is” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X