Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt vele? Ismét kórházba került a sztáranyuka

Mi történt vele? Ismét kórházba került a sztáranyuka

betegségsztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha néha lapozgatod a bulvárlapokat, vagy átfutod az interneten a sztárhíreket, biztosan te is emlékszel

Ha néha lapozgatod a bulvárlapokat, vagy átfutod az interneten a sztárhíreket, biztosan te is emlékszel Brooke Mueller nevére. Charlie Sheen exe és ikreik anyukája a családi balhék mellett drogbotrányai, illetve több-kevesebb sikerrel járó elvonói miatt is gyakran szerepelt a médiában.

Brooke-ról legutóbb azért cikkeztek a lapok, mert ismét kórházba került. A találgatások persze azonnal elkezdődtek, hogy visszaszokott-e a drogokra, de sajtósa gyorsan elejét vette a további pletykálkodásnak.

„Asszisztense azt hitte, eszméletlen, és gyorsan kihívta a mentőket, pedig Brooke csak mélyen aludt otthon, az ágyában” – tudatta az egyik brit lappal a sztár sajtósa, Steve Honig. Majd hozzátette: a biztonság kedvéért mégis kórházba szállították a hírességet.

„Kimerültség és kiszáradás miatt kezelték, de nem sokkal ezután haza is engedték. Alig egy órát töltött kórházban. Már otthon van, jól érzi magát, de még sokat kell pihennie” – magyarázta a sajtós.

brooke2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egy amerikai weboldal szerint viszont Brooke továbbra sem tud leszokni a kábítószerekről. Ismerősei állítólag meg vannak arról győződve, hogy néhány hete ismét drogozik, és újabb elvonóra lenne szüksége. A sztár persze tagad: elmondása szerint elkéri a kórházi leleteit, hogy bebizonyítsa, nem kábítószerek, hanem a sok munka miatt került be.

„Nem figyeltem oda eléggé önmagamra. De a leletek is be fogják bizonyítani, hogy tiszta vagyok” – állítja a sztáranyuka, aki egyébként két nappal kórházi kezelése után már mosolyogva, láthatóan sokkal kipihentebben vett részt egy barátja esküvőjén 3 éves ikreivel.

A 35 éves híresség egyébként azt állítja, az egészségére is sokkal jobban szeretne figyelni: a rendszerességre törekszik mind a mozgásban, mind az étkezésben, amit olykor ékszertervezői feladatai, olykor két kisfia napirendje miatt nem tud betartani.

Brooke egyébként a mozgással is sokáig hadilábon állt, manapság viszont azon van, hogy az aktív mindennapokat ne csak az jelentse számára, hogy kisfiai után rohangál. „Szívesen megyek gyalog, ha kisebb távolságokat kell megtennem, de túrázni is nagyon szeretek. Az edzőtermekhez viszont nem mindig van kedvem” – árulta el a sztár.

Brooke tippje a tökéletes ünnepi megjelenéshez:

„Viselj gyöngyökkel kirakott hajpántot, ami nemcsak egyedivé, hanem ünnepivé is varázsolhatja bármelyik szettedet. Arra figyelj, hogy egyszerűbb ruhával és kevés kiegészítővel párosítsd, különben túl sok lesz” – mondta Charlie Sheen ex-neje.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X