Főoldal > AKTUÁLIS > Pánt nélküli fürdőruhában mutatta meg alakját a Bond-lány

Pánt nélküli fürdőruhában mutatta meg alakját a Bond-lány

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Köztudott, hogy a világsztárok olykor feszített tempóban képesek dolgozni, de a legtöbben a pihené

Köztudott, hogy a világsztárok olykor feszített tempóban képesek dolgozni, de a legtöbben a pihenésnek is megadják a módját: Olga Kurylenko például Miami tengerpartján lazított a Magic City című sorozat egyik 23 órás forgatási napja után.

A Quantum csendje című mozi Bond-lánya egy szexi oldalkivágású, pánt nélküli, egyrészes fürdőruhát viselt, melynek sötétkék színe remekül passzolt napbarnított bőréhez és vörös körömlakkjához is.

A gyönyörű színésznő egy méretes napszemüveggel tette fel a koronát strandszettjére. Így biztos lehet benne, hogy nemcsak barátja, a nála csaknem 20 évvel idősebb Danny Huston bámulta őt egyfolytában, hanem a fotósok és a járókelők is.

A 33 éves sztár szettje mellett alakja is számtalan dicséretet kaphatott. „Nem járok edzőterembe, hanem táncórákon hozom magam formába. Ez a mozgásforma hihetetlenül szórakoztató” – nyilatkozta a közelmúltban.

olga2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, elsősorban a Magic City című sorozatban alakított karaktere miatt van erre szüksége, de a pörgős ritmusú órák és a változatos gyakorlatok egyszerűen magukkal ragadják. „Nem is értem, mit csináltam az elmúlt években, miért is nem táncoltam már sokkal korábban?!” – merengett.

Az ukrajnai születésű Olga számára egyébként nem teljesen ismeretlen a tánc, mivel gyermekkorában sokáig balett-táncosnak készült. Álmainak azonban 11 évesen búcsút kellett mondania, amikor elütötte egy autó, és eltört a lába.

„Ez akkor óriási traumát jelentett számomra, és azt gondoltam, vége az életemnek. Nem hittem, hogy valaha felül fogok emelkedni a történteken, de most itt vagyok” – nyilatkozta korábban.

A gyönyörű színésznő a kiegyensúlyozott étkezésre is figyel, és bár sokan úgy tartják, a Bond-lányok pezsgőn és kaviáron élnek, Olga inkább a tápláló ételekre helyezi a hangsúlyt, melyeket igyekszik minden főétkezésnél a tányérjára tenni.

Vékonyságának okai tehát nem abban keresendők, hogy esetleg nem eszik rendesen, hanem valószínűleg sokkal inkább a balett-táncos múlt, illetve a gyermekkori nélkülözés felelősek a színésznő törékeny alkatáért.

„Sokszor nem volt pénzünk ételre, ezért a legolcsóbb dolgokat ettük: többnyire gabonapelyhet. Húst vagy halat sokszor hetekig nem fogyasztottunk. Ma már úgy gondolom, nagyon szerencsés vagyok, hogy mindig van egészséges étel az asztalomon” – mondta.

Olga és a karácsony

A színésznő ma már megtehetné, hogy rengeteg pénzt költsön ruhákra vagy karácsonyi ajándékokra, de még az ünnepek közeledtével sem szórja a pénzt. „Megtanultam, hogy a pénzt be kell osztani. Aki egyszer nélkülözött, az szerintem mindig gondol arra, hogy mi lesz, ha megint kiürül a zsebe” – fejtette ki egy interjúban a híresség.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Lesd el Olga gyönyörű sminkjét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X