Főoldal > AKTUÁLIS > A strand szépe volt: bikinis fotók Az ötödik elem színésznőjéről

A strand szépe volt: bikinis fotók Az ötödik elem színésznőjéről

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

A sztárok körében sem szokatlan, hogy egyesek vakációzással kötik egybe a szilveszterezést:

A sztárok körében sem szokatlan, hogy egyesek vakációzással kötik egybe a szilveszterezést: felpakolják a családot, és meg sem állnak valamelyik trópusi szigetig, ahol 30 fokban süttetik a hasukat a strandon.

Idén így volt ezzel Milla Jovovich is, aki férjével, Paul S. W. Andersonnal és kislányukkal, Everrel a Hawaii-szigetekre repült. A családot Maui tengerpartján kapták lencsevégre, amikor az új év első napját fürdőzéssel, homokvár-építéssel, strandolással, és sok-sok nevetéssel ünnepelték.

A 37 éves modell-színésznő lelkesen fényképezte szeretteit, és persze családi fotót is készítettek, amihez egy arra járó turista segítségét kérték. A szerencsés kiválasztottnak biztosan leesett az álla, amikor felismerte Millát, aki a tengerparton is tündökölt.

A világsztár fehér bikinit viselt, ami kiemelte enyhén napbarnított bőrét és szuper alakját. Ami a sminkelést illeti, a híresség a száját hangsúlyozta egy sötét pink színű rúzzsal. A képek közül néhányon az is látható, hogy napszemüveggel védte a szemét a strandon, bőrét pedig – valószínűleg némi naptejen kívül – egy szürke ruhával is óvta.

milla2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azt is bárki láthatta, hogy az ukrajnai születésű szépség remek formában van. Ebben valószínűleg nagy szerepet játszik az is, hogy kislánya születése után sokkal egészségesebben és tudatosabban kezdett élni.

A terhessége alatt viszont semmit sem tagadott meg magától: „ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst ettem. Ha a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette: terhessége alatt sem állt le a jógával, de ettől függetlenül nem volt egyszerű feladat újrakezdeni a mozgást a szülés után. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki az edzéseknek az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Az ötödik elem és A kaptár-filmek sztárja azt sem tagadja, hogy a korábbi egészségtelen étkezési szokásait bizony meg kellett változtatnia, de mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról.

„Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Milla életének a mozgás is alapvető része: a harcművészetek és a küzdősportok állnak legközelebb hozzá. Nagyon szereti például a dzsiu-dzsicut, de az utóbbi hónapok során a kick-bokszba is beleszeretett.

Milla és a babaházak

A világsztár számára nagyon fontos a harmónia, melynek megteremtéséhez szerinte az is hozzájárul, hogy egy ideje babaházakat gyűjt. „Kilenc darab van belőlük otthon. Nagyon megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta nemrég egy külföldi magazin újságírójának.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg, hogyan edzett Milla A kaptár – Megtorlás című filmre.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X