Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját az X-Faktor felfedezettje, Kováts Vera

Így őrzi alakját az X-Faktor felfedezettje, Kováts Vera

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

Kováts Vera nevét sokan az X-Faktor előző szériájából ismerik, de egyre többen tekintenek úgy r&

Kováts Vera nevét sokan az X-Faktor előző szériájából ismerik, de egyre többen tekintenek úgy rá, mint olyan fiatal tehetségre, aki számára a jótékonykodás, illetve a segítségnyújtás is nagyon fontos. 

Mi is hasonló apropóból találkoztunk vele: DJ Dominique karácsonyi, jótékonysági koncertjének sajtótájékoztatóján csíptük őt el egy rövid interjúra. Miközben mézeskalácsot díszített a kicsikkel, Vera örömmel válaszolt a Wellness Cafe kérdéseire is.

Elmondta, hogy a beteg gyerekeket azért is csodálja, mert rengeteg energiájuk van, aminek segítségével végül legyőzhetik betegségüket. „Szerintem a zene is még több erőt adhat ehhez, hiszen a dallamok világa új energiákkal tölt fel mindnyájunkat” – mondta a fiatal énekesnő.

„Amikor fáradtabb vagyok, vagy a téli hónapokban úgy érzem, kevesebb energiám van a mindennapokhoz, kicsit pörgősebb dalokat hallgatok, amitől új erőre kapok” – tette hozzá mosolyogva.

Az X-Faktor csillaga igyekszik odafigyelni a helyes étkezésre, illetve a mozgást is szeretné beilleszteni az olykor igencsak zsúfolt mindennapokba. Ebben szerinte sokat segíthetnek az interneten is fellelhető rövid, de komplex edzésvideók.

kovats2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Találtam egy nyolc perces fenékizmosító gyakorlatsort az interneten. Ezt próbálom minden nap végigcsinálni, bár mostanában olyan sok egyéb dolgom van, hogy csak minden másnap sikerül. Ezek a feladatok nem túl nehezek, de a lábemelgetések, guggolások remélem, hogy hamarosan meghozzák a várt eredményt” – mesélte.

Majd hozzátette, hogy hamarosan úszni is eljár majd. „Az orvos mondta, hogy a gerincproblémámra jót tenne, ezért jövőre heti egy-két alkalommal szeretnék majd lemenni úszni” – mondta.

Bár nem tartja magát vegetáriánusnak, Vera elég ritkán eszik húst. „Zöldségeket viszont minden mennyiségben fogyasztok. Egyik aktuális kedvencem a rukkola, de télen sok mandarint és narancsot is eszem” – mesélte.

Kováts Vera emlékezetes karácsonyi ajándéka

„Egy nagyon régi karácsonyon kaptam egy gitárt, amivel nemcsak nagy örömet szerzett nekem a családom, hanem én zenei pályám indulását is innen számítom. Azóta persze kaptam jobb és drágább holmikat is, de számomra mindig ez a gitár marad az egyik legszebb ajándék” – mesélte az énekesnő. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X