Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a legszexibb sorozatszínésznő titkait!

Lesd el a legszexibb sorozatszínésznő titkait!

diétafogyókúrakisugárzássztár
0

Írta: and

Sarah Shahi sokak szerint olyan szép, mint egy hercegnő, ami nem is meglepő, hiszen apai ágon perzsa sah leszármazottja. Őt

Sarah Shahi sokak szerint olyan szép, mint egy hercegnő, ami nem is meglepő, hiszen apai ágon perzsa sah leszármazottja. Őt azonban soha nem a hatalom vonzotta, hanem inkább a modellkedés és a színészet.

Egy ideig pompomlányként is elkápráztatta az amerikai foci rajongóit, majd Hollywood felé vette az irányt. Néhány kisebb szerep után bekerült többek közt az Alias, a Törekvő tanerők és az Életfogytig zsaru című sorozatokba, illetve nemrég a Lángoló Chicagóba is, a Békét, bíró!-ban pedig a főszereplőt, Kate Reedet alakítja.

Sarah nemcsak színészi teljesítményével, hanem szépségével és szexi kisugárzásával is számos rajongót szerzett magának, és kvalitásai az egyik külföldi magazin szerkesztőit sem hagyták hidegen: őt választották októberi címlaplányukká, majd nemrég a 2012-es év legszexibb sorozatszínésznőjévé is.

A 33 éves sztár örül az elismerésnek, de az furcsa számára, hogy a külseje miatt ennyi elismerést kap. „Persze, odafigyelek magamra, de az igazi elismerés a mamámat illeti, aki felnevelt. Ő adott lehetőséget arra is, hogy megvalósíthassam a céljaimat” – mondta.

sarah2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sorozatsztárt arról is megkérdezték, mikor érzi a legszexibbnek magát. „Edzés után. Bár izzadok, és nincs rózsaillatom… de olyankor nagyon erősnek érzem magam, és ez fontos számomra mentálisan és fizikailag egyaránt” – tette hozzá.

És hogy mit takar ez az izzasztó edzés? „Mivel gyorsan elunom magam, változatos feladatokra van szükségem. Tracy Anderson gyakorlatait és az edzőm, Omar Lopez módszerét variáljuk. Ez utóbbi számos gyakorlatot ötvöz, van benne tánc, futás, biciklizés, egy kis jóga, illetve régimódi, nehéz feladatok, mint például súlyzózás, guggolások és kitörések” – árulta el.

Majd arról is beszélt, hogy míg a táncos feladatokat imádja, a pliometrikus edzéssel soha nem tudott megbarátkozni. „A gyors, dinamikus mozdulatok, és az, hogy a saját testsúlyomat használjam… köszönöm, de ez nem nekem való” – mondta.

A híresség napjai általában mozgalmasak, és a reggelek rendszerint azzal indulnak, hogy a kisfiát iskolába viszi. „Ezután az edzőterembe megyek. Eszem egy Think Thin proteinszeletet, ebédre pedig általában egy salátát – minél zöldebb, annál jobb. Vacsorára pedig rendszerint halat eszem párolt zöldségekkel” – mesélte.

Sarah szerint a szexi kisugárzás…

…mindig belülről fakad. „A húszas éveim elején még azt gondoltam, egy helyes pasi, egy szép ruha vagy cipő tesz szexivé. De ma már úgy érzem, sokkal fontosabb, hogy boldog, kiegyensúlyozott és fitt vagyok. És számomra az is fontos, hogy tájékozott legyek, és számos témához hozzá tudjak szólni, ami magabiztossá tesz. Szerintem ez is szexi” – tette hozzá nevetve a híresség. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X