Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi, friss, lendületes: 20 éves szépség lett a DKNY új arca

Szexi, friss, lendületes: 20 éves szépség lett a DKNY új arca

diétafogyókúramodellsztár
0

Írta: and

Még csak 20 éves, de a divatvilág máris a lába előtt hever. Cara Delevingne eddig is olyan márkáknak

Még csak 20 éves, de a divatvilág máris a lába előtt hever. Cara Delevingne eddig is olyan márkáknak dolgozott, mint a Burberry vagy a Chanel, illetve a közelmúltban végiglejtett a Victoria’s Secret divatshow-ján is, most pedig ő lett a DKNY új arca.

A brit szépséget a 2013-as tavaszi-nyári kampányra szerződtette a márka. Cara a legtöbb fotón sportos, élénk színű ruhákban látható: az egyik képen egy földig érő, napsárga ruhát, egy másikon pedig a smaragdzöld és a világoskék holmikat visel.

A képekről a legtöbb internetes oldalon pozitívan írnak, illetve a divatot szerető közönség nagy részének is tetszenek a fotók – sokak számára a 90-es éveket, illetve az akkori sportos DKNY-divatot idézik a felvételek. 

Egy internetes oldal pedig egyenesen a friss levegőhöz hasonlítja a Patrick Demarchelier által fényképezett sorozatot, és ők azt is megjegyzik, hogy nemcsak a képek szuperek, hanem a modell is igazi profi.

cara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szerintük a márkának nagyon jót tett, hogy az Ashley Greene-nel készült korábbi kampányfotók után ezzel a színes, üde, fiatalos sorozattal rukkoltak elő, illetve a vastag szemöldökéről és bájos vonásairól jól felismerhető Carát is remek választásnak tartják.

A szépség nyilvánvalóan boldog, hogy ő lett a márka új arca, de nem dőlhet hátra elégedetten, ugyanis mint minden sztárnak, neki is új célok és lehetőségek lebegnek a szemei előtt. Ezekhez pedig nélkülözhetetlen, hogy remek formában tartsa magát.

Bár sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott, Cara a mindennapokon odafigyel arra, hogy lehetőleg egészséges ételeket fogyasszon. Ha pedig több lehetősége van, akkor a kevesebb kalóriatartalmút választja: csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket nassol, sült krumpli helyett pedig salátát választ köretnek.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye, és rendszeresen sportoljon. Erre nem is csak vékonysága megőrzése miatt van szüksége, hanem azért is, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson.

Mivel még elég fiatal, számos lehetőség vár rá a modellszakmában, és további elismeréseket gyűjthet be. Ezekben mondjuk eddig sem volt hiány: a 2012-es British Fashion Awards-on elnyerte Az év modellje címet, és az új Anna Karenina című mozifilmben is kapott egy kisebb szerepet.

Hogy színésznőként is szeretne-e karriert csinálni, az egyelőre a jövő zenéje, de egy dolog biztos: jó lesz, ha most megjegyezzük Cara Delevingne nevét, mert még nagyon sokat fogjuk hallani.

Cara és a Harry-k

A világszép modellek általában a legnagyobb szívtiprókat sem hagyják hidegen. Így van ez Cara esetében is, bár úgy tűnik, neki a Harry nevű srácok jönnek be, ugyanis Harry herceggel és a One Direction együttesből ismert Harry Styles-szal is randizott. Utóbbival állítólag azért szakított, mert ügynöksége nem helyeselte ezt a kapcsolatot, mások szerint viszont ez – elsősorban a két fiatal sztár elfoglaltságai miatt – soha nem is fordult igazán komolyra. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X