Főoldal > AKTUÁLIS > Tündökölt a vörös szőnyegen a Golden-Globe díjas színésznő

Tündökölt a vörös szőnyegen a Golden-Globe díjas színésznő

diétafogyássztár
0

Írta: and

Vasárnap este ünneplőbe öltözött Hollywood. Kiosztották ugyanis a Golden Globe-díjakat, ahol néh&

Vasárnap este ünneplőbe öltözött Hollywood. Kiosztották ugyanis a Golden Globe-díjakat, ahol néhány meglepetés mellett sok esetben a papírforma érvényesült, például Anne Hathaway-t is díjazták A nyomorultak című moziban nyújtott alakításáért.

A 30 éves színésznő nemcsak az elismerés miatt tündökölt, és nem is csak fehér, pánt nélküli Chanel ruhája tette őt az est egyik leggyönyörűbb csillagává, hanem egész lényéből is áradt a ragyogás.

Sokan már a díjátadón összesúgtak mögötte, hogy vajon mi lehet a titka. Ezért úgy döntöttünk, kicsit mi is utánajárunk, mitől lehet ilyen sikeres, kiegyensúlyozott és csinos a világsztár.

Anne-t sokáig a legszendébb hollywoodi színésznők közt tartották számon, de később kiderült, hogy néha nem riad vissza attól sem, hogy megmutassa rejtett oldalait és tulajdonságait – például A nyomorultak Fantine-jaként, vagy a közelmúltban készült szexi fotózáson.

anne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Anne egy neves külföldi magazinban mutatta meg dögös oldalát, de azt is elmondta, hogy általában nem akar másmilyennek látszani, mint amilyen valójában. Talán ez lehet az oka annak is, hogy a magánéletben jó ideje boldog szerelmével, Adam Shulmannal, akihez tavaly szeptemberben feleségül is ment.

„Ha belép a szobába, ragyogni kezdek. Erről nem tehetek. Abban a pillanatban, hogy megláttam őt, tudtam: ez a pasi lesz életem szerelme” – mondta nevetve egy magazin riporterének, amikor kedveséről kérdezték.

„16 éves korom óta anyuka akarok lenni, most 30 vagyok, tehát már elég nagy családom lehetne” – tette hozzá, amikor az életkoráról és a gyermekvállalás gondolatáról kérdezték. Anne elárulta, hogy természetesen szeretnének majd gyermekeket a férjével, és az adoptálás gondolata is foglalkoztatja őket, de egyelőre kettesben is nagyon boldogok.

A harmadik iksz miatt persze ő is aggódik, mint minden nő, aki kerek évfordulót ünnepel. De, mint mondja, neki épp kapóra jött, hogy A nyomorultak miatt rövidre kellett vágatnia a haját. „22 évesnek nézek ki, de persze én tudom, hogy már nem annyi vagyok” – magyarázta.

A színésznő humora, szókimondó természete, kedvessége és szimpatikus kisugárzása gyorsan népszerűvé tette őt a rajongók körében. És sokan azért is becsülik, mert nem az eredmények hajszolása, hanem a játék öröme viszi őt előre a színészi pályán – egyelőre az sem foglalkoztatja, hogy bizony ott áll a neve az Oscar-díjra legesélyesebb sztároké között.

Anne úgy véli, mindennel ráér akkor foglalkozni, amikor az adott esemény aktuálissá válik – ebben mondjuk lehet némi szerepe annak is, hogy kétszer jelölték Oscarra, de még egyszer sem kapta meg az Akadémia elismerését.

A színésznő gondolkodásmódja mindenesetre egybeesik azzal, ahogyan a sikeres emberek látják a világot: nem aggódik előre, és nem tervezget feleslegesen, amivel az esetleges csalódástól is megóvja magát. Inkább igyekszik a jelen feladataira koncentrálni, és ezekben meglátni a jót, a szépet, illetve mindazt, ami előre viszi őt.

Kitartása is említésre méltó: A nyomorultakra való felkészülés során csaknem 10 kilótól kellett megszabadulnia. Ezt úgy érte el, hogy nagyon keveset evett, olykor csak napi két almán tengődött.

A hétköznapokon persze a kiegyensúlyozott étrendet részesíti előnyben, amit úgy is be tud tartani, hogy egyébként a vegetarianizmus híve. Ami pedig az edzést illeti, A sötét lovag: Felemelkedés című mozi segített neki abban, hogy rátaláljon a neki legmegfelelőbb mozgásformára.

„Súlyzós- és harcművészeti gyakorlatokat végeztem, de ami számomra a legfontosabb, hogy valósággal beleszerettem a jógába. A Bikram jógával már nem érzem kínszenvedésnek az edzést” – árulta el egy interjúban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X