Főoldal > AKTUÁLIS > Végre bejelentették: babát vár a sztárpár

Végre bejelentették: babát vár a sztárpár

dietfitneszkismamaterhesvárandós
0

Írta: and

Néhány sztárpárral ellentétben Kim Kardashian és Kanye West nem hagytak túl sok lehetőséget a

Néhány sztárpárral ellentétben Kim Kardashian és Kanye West nem hagytak túl sok lehetőséget a pletykálkodóknak, hanem inkább ők maguk jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

Egészen pontosan a sokszoros Grammy-díjas rapper volt az, aki már nem tudta magában tartani az információt, és egy koncertjén tudatta a világgal, hogy szerelme várandós. Kim egy újonnan indult blogban erősítette meg a hírt, hozzátéve, hogy mindketten nagyon boldogok, és 2013 a családalapítás éve lesz náluk.

A pletykák szerint egyébként a sztár annak örül legjobban, hogy az általa is nagyra tartott és oly sokat dicsért Katalin hercegnővel közel egy időben fog szülni. Állítólag az sem érdekli különösebben, hogy még mindig nem tudott elválni volt férjétől, Kris Humphries-től, mert sokkal inkább a babára és a közelgő anyai örömökre koncentrál.

Brit lapok persze nemcsak azt találgatják, hogy a valóságshow sztárból lett modell-üzletasszonynak vajon az októberi olaszországi vakáción sikerült-e teherbe esnie, hanem azt is, hogyan fog kinézni a baba, illetve mi lesz a neve.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Több alternatívát is javasoltak a párnak, és mivel mindkettejük keresztneve K-val kezdődik, illetve Kim családjában is mindenkinek ez a neve kezdőbetűje, csak K-betűs nevek jöttek szóba – a Kalypsótól a Kashmirig, de a kettejük nevéből alkotott Kimye is felkerült a britek babanév-javaslati listájára.

A sztárpár persze még azt sem tudja biztosan, hogy kisfiuk vagy kislányuk lesz-e, ezért Kim – cikkünk születésének pillanatáig legalábbis – magához képest szűkszavúan nyilatkozott a terhességéről.

„Sokat pihenek, és egész jól érzem magam. De azt nem mondanám, hogy a terhesség móka és kacagás. Reggeli rosszulléteim nincsenek ugyan, de nem is érzem magam mindig kirobbanó formában. Talán ha az első hónapokon már túl leszek, könnyebb és mókásabb lesz az egész, de egyelőre még nem az” – mondta.

A 32 éves híresség persze tudja, hogy érdemes végigcsinálni ezt a kilenc hónapot, és elmondása szerint nagyon várja már a kisbabája születését. „Mindegy, hogy fiú lesz, vagy kislány, én csak arra vágyom, hogy egészséges legyen” – árulta el.

Majd azt is hozzátette, hogy sushit kíván, de ezt a várandós nőknek nem javasolják. „Tudom, hogy tengeri ételeket nem lehetne most fogyasztani, ezért inkább sok zöldséget és gabonafélét eszem” – nyilatkozta.

A sztárról egyébként azt beszélik, hogy attól tart, túl sok pluszkilót szed fel a terhessége alatt. Ezt támasztja alá az a fotó is, mely nem sokkal a várandóssága bejelentése után készült Kimről: az internetre is felkerült képen az látszik, hogy a híresség épp az edzőteremből távozik, ahol a sztártréner Tracy Anderson edzésén vett részt.

A leendő anyukát sokan kritizálják, hogy még várandósan is a vékonyság megszállottja, de Kim szerint nincs abban semmi rossz, ha egy nő terhesen is ad magára, és folytatja a sportolást. Szerinte csak arra kell vigyáznia, hogy ne vigye túlzásba, és annyit mozogjon, amennyi még jól esik neki.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ha tudsz egy kicsit angolul, nézd meg, mit mesél Kim a terhességéről!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X