Főoldal > AKTUÁLIS > A meztelenség sem hozza zavarba a sorozatszínésznőt

A meztelenség sem hozza zavarba a sorozatszínésznőt

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Talán azért számít Emmy Rossum a legszimpatikusabb hollywoodi színésznők egyikének, mert hihetetlenül természetes. És ember legyen a talpán, aki zavarba tudja hozni, ugyanis a legkínosabbnak mondott témákról is gond nélkül eltrécsel bárkivel.

Emmy-t sokan kérdezik arról is, miért nem jelent számára gondot a kamerák előtti meztelenkedés, vagy akár a merészebb, erotikusabb jelentek sem. Erre korábban annyit mondott, hogy a szexualitást is az életünk részének tekinti, nem pedig egy problémának.

„Ha valósághűen akarjuk ábrázolni a szegénységet és a családi problémákat, abba bizony kell egy kis szexualitást is vinni” – nyilatkozta korábban egy amerikai magazinnak. Majd hozzátette, hogy a Szégyentelenek című sorozatban nem félt attól, hogy többet mutasson magából.

„A karakterem, Fiona elég fiúsan gondolkodik a szexről” – árulta el, majd így folytatta – „Nem hiszem, hogy amit a férfiak meg tudnak csinálni a vásznon vagy a képernyőn, arra én ne lennék képes. Ezért sem volt bennem félelem, amikor a harmadik évadban is le kellett dobnom a ruháimat.”

emmy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Elmondása szerint Fiona elég szórakoztató, mert erős és büszke lány. Emmy is ilyen a valóságban, de nemcsak arra figyel, hogy kiegyensúlyozottságát és lelki nyugalmát megőrizze, hanem szuper alakjára is.

A 26 éves színésznő ügyel a táplálkozására, és arra is, hogy rendszeresen mozogjon, de ezt elsősorban nem azért teszi, mert fogyni szeretne, hanem, mert jól akarja érezni magát a bőrében. Kedveli a kardiózást, egyik kedvenc mozgásformája a spinning, de a súlyzós gyakorlatokat is nagyon hatásosnak tartja.

„Minden nap sportolok valamit. Ha nincs időm egy kiadós edzésre, akkor is szeretek mozogni, szinte mindegy, hogy mit. Szerintem egy fél edzés is jobb, mintha otthon ülnék, és chipsszel az ölemben bámulnám a tévét” – árulta el.

Fittsége megőrzése pedig több okból is fontos számára. Egyik nagy vágya az űrutazás, amivel kapcsolatban azt reméli, hogy néhány éven belül megfizethető lesz, így számára is elérhetővé válik. „De nemcsak azért kell a sport, mert máris erre készülnék, hanem azért is, mert azt szeretném, ha még 50 éves korom után is remek formában lehetnék” – mondta. 

A sok mozgás mellett azt is fontosnak tartja, hogy olykor lazítson egy kicsit – legyen szó a barátaival töltött estékről, vagy arról, hogy ne ágyazzon be, ha épp úgy tartja kedve. „Az ilyesminek nálam inkább akkor van jelentősége, ha valami gondom akad. Ha az életem rendben van, hadd hagyjak egy kis kupit magam után a lakásomban” – nyilatkozta. 

A makrobiotikus diétán nevelkedett sztárnak az is fontos, hogy étrendje ne legyen túl szigorú. „Nekem nem is egy, hanem két olyan napot kell beiktatnom egy héten, amikor azt eszem, amit csak akarok. Ilyenkor sült krumpli és steak a menü jégkrémmel. Másnap kicsit lelkiismeret-furdalásom is van, de a bevitt kalóriákat a mindennapos sporttal úgyis lemozgom” – árulta el.

Emmy azzal is tisztában van, hogy bár nagyon csinos, nem fog máról holnapra szupermodellé változni. „Igazi amerikai lány vagyok. Egy emberi lény, aki megpróbál fitt és magabiztos maradni. De ha véletlenül híznék 1-2 kilót, az nem fogja megváltoztatni a gondolkodásomat” – nyilatkozta. Mi pedig épp ezért kedveljük őt annyira.

Így ad le gyorsan 2-3 kilót Emmy Rossum Ha gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól, Emmy a futópad helyett súlyzós edzésre vált. „Sokan azt gondolják, akkor lesznek vékonyak, ha órákat töltenek kardiózással, de engem a súlyzós edzés sokkal inkább fogyaszt. Emellett akkor a táplálkozásomra is még jobban figyelek: nem eszem gyümölcsöket, inkább zöldséget, salátát és sovány húst. Pár nap alatt látható az eredmény!” – árulta el egy külföldi magazinnak.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A gyönyörű Emmy-nek hangjai is van. Győződj meg róla saját magad!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X