Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg nőies alakját a népszerű színésznő

Bikiniben mutatta meg nőies alakját a népszerű színésznő

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Roxanne Pallett tudja, hogyan érheti el, hogy rajongóinak a kinti hideg idő ellenére is egy pillanat alatt melegük legyen: ehhez elég, ha bikinit vesz fel, amiben megmutatja nőies, mégis sportos alakját.

Az Emmerdale Farm és a Casualty című sorozatokból, valamint A szörny 3 című tévéfilmből is ismert brit színésznőt a közelmúltban egy wellness központban fotózták le, ahol világoskék-fehér csíkos fürdőruhában merült el egy jakuzziban.

A 30 éves sztárt a Rocky Horror Show című darabból is ismert partnere, Ben Foster kísérte el, aki a lesifotók tanúsága szerint jót nevetett azon, hogy partnernője lassabban tudott alkalmazkodni a kinti hideg után a forró vízhez.

A róluk készült fényképek persze bejárták az internetet, és sokan beszélnek most arról, hogy Roxanne milyen irigylésre méltó formában van. Hiszen alakja nőies, ugyanakkor látszik, hogy rendszeresen sportol, és odafigyel magára.

A mindössze 155 cm magas hírességet ősszel gyakran látták a lakóhelye közelében lévő parkban nyújtó gyakorlatokat végezni és kocogni. Ez utóbbi nem is meglepő, hiszen a sztár a kocogás és a futás szerelmese, de akkori fotóin az is jól látszott, hogy valószínűleg súlyzós- és hasizom-erősítő gyakorlatokkal is formálja testét.

roxanne3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ennek egyszerű oka van: nyáron kezdtük forgatni a Devil’s Tower című mozit, amire csúcsformába hoztam magam. A filmre való felkészülés jelentős fizikai és érzelmi terhelést jelentett. Rövid idő alatt egy ruhaméretet fogytam, és az elért fizikumomat szerettem volna a későbbiekben is megtartani” – mondta.

Roxanne korábban elmondta, hogy amikor három éve szakított a barátjával, rövid idő alatt 6-8 kilót szedett fel. „Ahelyett, hogy hazamentem volna a páromhoz, elmentem egy doboz jégkrémért, amit be is faltam. A kilóktól elsősorban sok mozgással tudtam megszabadulni” – mondta.

A rossz nyelvek szerint a szexi sztár azóta sem éppen a tudatosság mintaképe, és az extrém módszerektől sem riad vissza, főleg, ha gyorsan szeretne megszabadulni pár kilótól. Állítólag sok mindent kipróbált, még veszélyesnek tartott fogyasztó pirulákat is szedett, hogy vékonyabb legyen.

Ő viszont állítja: nem a súlya megszállottja, csupán szeretne a tőle telhető legjobb formában maradni. „Szerintem teljesen jó viszonyban vagyok az ételekkel és az evéssel. Ebben a szakmában gyakran látni olyan lányokat, akiknek tényleg gondjaik vannak ezzel a dologgal, de én olyan családból származom, ahol nem a diétázás, hanem a repetázás volt a dicsőség” – árulta el.

De azt nem tagadta, hogy számos fogyókúrát kipróbált, például a nyers gomba diétát is. „Két hétig nyers zöldségeket, főleg nyers gombát eszem. Ez sokszor, kis adagokban történő étkezést jelent. A gomba sok B-vitamint tartalmaz, zsírtartalma viszont alacsony, és hamar eltelít, ezért már egy kevéstől jóllakom” – mesélte.

Roxanne nemcsak nyers formában fogyaszt sok zöldséget, illetve gombát, hanem azt is élvezi, ha különféle életeket készíthet belőlük. „Imádok főzni, nemcsak azért, mert így a kedvenc ételeimet készíthetem el, hanem azért is, mert jobban tudom ellenőrizni, mit eszem” – magyarázta egy interjúban.  

Roxanne nasi tippje:

„Ha hirtelen megéhezel, kapj be néhány szelet almát, banánt és három-négy szem szőlőt. Ezek azonnal eltelítenek, ráadásul még vitaminban is gazdagok” – tanácsolta a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X