Főoldal > AKTUÁLIS > Bombajól néz ki a 60 éves Kim Basinger

Bombajól néz ki a 60 éves Kim Basinger

diétaedzésfitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Rég hallottunk Kim Basingerről, és a róla készült friss képek láttán meg is lepődtünk, mert

Rég hallottunk Kim Basingerről, és a róla készült friss képek láttán meg is lepődtünk, mert a híres színésznő napjainkban is remekül néz ki – annak ellenére, hogy idén decemberben 60 éves lesz.

A nyolcvanas évek egyik legismertebb szex-szimbólumának kikiáltott hírességet nemrég új filmje, a Grudge Match forgatásán fotózták le New Orleansban. Kim a klasszikus elegancia híveként fekete harisnyát, fekete cipőt, sötétzöld kabátot és pilótaszemüveget viselt, haját pedig jobb oldalra fésülte ujjaival.

Persze a rossz nyelvek szerint a színésznő elsősorban plasztikai sebészeinek köszönheti, hogy közel a hatvanhoz is ennyire jól néz ki. Ennek viszont ellentmond lánya, Ireland véleménye, aki édesanyja születésnapja után azt írta a Twitteren, hogy számára mennyire inspiráló a mamája természetessége.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Te vagy a világ legtermészetesebb szépsége, és mindig is az leszel. Amit a bőrápolás, az edzés és az egészséges táplálkozás terén teszel, engem is arra inspirál, hogy ugyanezt csináljam” – vallotta be.

Majd hozzátette, hogy az anyukája sosem botoxolt, és nemet mondott az összes többi plasztikai sebészeti csodabeavatkozásra is. „Mami, te még mindig úgy nézel ki, mintha 17 éves lennél, és kicsit zavarban is vagyok melletted. Remélem, egy napon hasonlítani fogok rád, és nemcsak az arccsontom lesz olyan tökéletes, mint a tied, hanem a szépségedből is örökölhetek egy kicsit. Számomra te jelented a világot, Mama” – írta Ireland.

Kim Basingert egyébként biztosan meghatották lánya szavai, és örül annak, ha a korábbi, Alec Baldwinnal való szülői és ex-házastársi civakodások után végre jó példát mutathat gyermekének.

A színésznő igyekszik odafigyelni egészségére, amit nála a már említett bőrápolás mellett rendszeres sport és kiegyensúlyozott, vegetáriánus étrend egészít ki. Halat és tojást fogyaszt, más húsféléket viszont egy internetes oldal információi szerint soha. Napi 1500-2000 kalóriát visz be a szervezetébe, amit elsősorban zöldségekből, gyümölcsökből, tojásból, halból és tofuból nyer.

Reggelire általában két főtt tojást, teljes kiőrlésű toastkenyeret és egy kis tálkányi szeletelt epret eszik, tízóraira pedig egy maréknyi mandulát. Az ebédje általában kelből, foghagymából, halból vagy tofuból áll, vacsorára pedig többnyire sashimit és salátát fogyaszt. Kedvenc italai az ásványvíz és a zöld tea, de alkalmanként megenged magának egy-egy pohár bort is.

Ami pedig az edzést illeti, heti hatszor egy órát mozog. Ez általában ellipszistrénerezést vagy futást jelent nála, mert úgy érzi, ezek a gyakorlatok tartják őt igazán formában. De ha épp máshoz szottyan kedve, szívesen biciklizik, sétál vagy jógázik is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X