Főoldal > AKTUÁLIS > Mindenkit sokkolt külsejével a 67 éves színésznő

Mindenkit sokkolt külsejével a 67 éves színésznő

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

A februári BAFTA Awards egyik legmeglepőbb szenzációja Helen Mirren külseje volt, ugyanis a 67 éves brit szín&

A februári BAFTA Awards egyik legmeglepőbb szenzációja Helen Mirren külseje volt, ugyanis a 67 éves brit színésznő rózsaszínre festetett bubifrizurával jelent meg a díjkiosztó gálán.

A világsztárt persze azonnal körülvették a fotósok, a megjelentek pedig hajszínválasztásáról kezdték kérdezgetni. „Arra gondoltam, milyen jó móka lenne rózsaszínre festetni a hajam. Néztem az amerikai Topmodell leszek! című műsort, amiben szerepelt egy lány ilyen hajszínnel. Nagyon jól állt neki, szóval most alapvetően őt utánzom” – válaszolta a tőle megszokott humorral.

Az Oscar-díjas színésznő magabiztosan viselte új frizuráját, és az sem zavarta, hogy minden megmozdulását fotózzák. Sőt, egy kicsit produkálta is magát a fényképezőgépek előtt: többször is körbe fordult földig érő, törtfehér, virágmintás Nicholas Oakwell ruhájában.

helen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő jóval fiatalabb hírességek divatját követi a színes hajviselettel, mint például Sarah Harding, Fearne Cotton vagy Katy Perry, de a 67 éves világsztártól eddig is megszokhattuk már, hogy fittyet hány a korára.

„Egy kicsit sem bánom, hogy idősebb vagyok. A húszas évek életünk legkeményebb időszakát jelentik, ami nagy kár, hiszen akkor vagyunk a legvonzóbbak, és fizikai értelemben a legjobb formánkat hozzuk. De a bizonytalanságunk és az, hogy nem tudjuk, mi fog történni az életünkben, ijesztő” – mondta korábban.

Az pedig, hogy még a hetedik iksz küszöbén is ilyen szuper formában van, szerinte génjeinek és egy kis odafigyelésnek köszönhető. „Sosem vittem túlzásba semmit. Nem szokásom túl sokat enni vagy inni, így azért nem olyan nehéz kiegyensúlyozottnak maradni” – árulta el.

A diéták számára nem működnek, inkább a napi többszöri étkezésre szavaz, amikor kis adagokat eszik, méghozzá egészséges ételekből. Ezt nem is nehéz betartania, de az edzéseket illetően ritkán tud ennyire ragaszkodni az elhatározásához. 

„Félévente olyan 3-4 hétig tartom magam ahhoz, hogy edzeni fogok. Elképesztően lusta vagyok” – mesélte egy interjúban. Majd hangsúlyozta, hogy épp ezért van szüksége olyan mozgásformákra, melyekkel vagy nem is veszi észre, hogy éppen edz, vagy pedig a sportolás szórakozássá válik.

„A Nintendo Wii remek móka. Táncolhatsz, kocoghatsz vagy jógázhatsz, vagyis számtalan lehetőség közül magadnak állítod össze a gyakorlatsort, így az edzés soha nem lesz unalmas” – mondta korábban Helen Mirren.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X